Recital de vioara Malina Ciobanu / Libraria Carturesti Iulius Mall, 7 iulie, ora 19.00

Sinteti asteptati, sambata, 7.07.2012, ora: 19.00 la recitalul de vioara a Malinei Ciobanu. Recitalul de vioara pe care Malina Ciobanu il va sustine cu ocazia incheierii festivalului Sergiu Celibidache va cuprinde: Niccolo Paganini: Capriciul nr. 21 si 24;  Ciprian Porumbescu: Balada;  Grigoras Dinicu: Hora Staccato; Pablo de Sarasate: Zigeunerweisen

Recital de vioara - Malina Ciobanu

<<Malina Ciobanu a reuşit ca la doar zece ani sa-şi uimeasca atat familia cat şi profesorii cu talentul sau. Deşi de abia a trecut in clasa a IV-a, micuţa urmeaza cursuri de vioara la Universitatea de Arte „George Enescu“ din Iaşi, dupa ce a studiat deja toate partiturile pentru acest instrument pana la nivelul clasei a XII-a. „O lucrare nu iese din prima excelent, ci in fiecare an trebuie muncit la ea”, spune Malina.>> (Adevarul de Iasi, 2009).

De-a lungul timpului, Malina a cistigat o multime de premii la diverse concursuri nationale si internationale  dintre care amintim doar citeva:

 • Trei mari premii la concursuri nationale cu participare internationala, cele mai valoroase trofee ale Malinei: Marele Premiu „Lira de Aur”-06.06.2010, Marele Premiu „Remember Enescu”-20.12.2009, Marele Premiu „Paul Constantinescu”-13.12.2009.
 • 15 premii 1 la olimpiade si concursuri nationale,
 • Premiul 3, Concursul International „Andrea Postachini”, Italia-2011
ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

3 comentarii la “Recital de vioara Malina Ciobanu / Libraria Carturesti Iulius Mall, 7 iulie, ora 19.00”

 1. wolf says:

  🙂 ) ) )……………………..

  1. catalin says:

   Corect, textul furnizat de organizatorii evenimentului era de fapt un citat (la care lipseau ghilimele necesare) extras dintr-un interviu publicat in Adevarul de Iasi, in luna iulie 2009. Am facut corecturile de rigoare.

   Multumim pentru vigilenta 🙂

 2. wolf says:

  Frateeee!….este clasa a VIII-a!!!!!!!!!

Scrie un comentariu: