Recital de vioara Malina Ciobanu / Libraria Carturesti Iulius Mall, 7 iulie, ora 19.00

Sinteti asteptati, sambata, 7.07.2012, ora: 19.00 la recitalul de vioara a Malinei Ciobanu. Recitalul de vioara pe care Malina Ciobanu il va sustine cu ocazia incheierii festivalului Sergiu Celibidache va cuprinde: Niccolo Paganini: Capriciul nr. 21 si 24;  Ciprian Porumbescu: Balada;  Grigoras Dinicu: Hora Staccato; Pablo de Sarasate: Zigeunerweisen

Recital de vioara - Malina Ciobanu

<<Malina Ciobanu a reuşit ca la doar zece ani sa-şi uimeasca atat familia cat şi profesorii cu talentul sau. Deşi de abia a trecut in clasa a IV-a, micuţa urmeaza cursuri de vioara la Universitatea de Arte „George Enescu“ din Iaşi, dupa ce a studiat deja toate partiturile pentru acest instrument pana la nivelul clasei a XII-a. „O lucrare nu iese din prima excelent, ci in fiecare an trebuie muncit la ea”, spune Malina.>> (Adevarul de Iasi, 2009).

De-a lungul timpului, Malina a cistigat o multime de premii la diverse concursuri nationale si internationale  dintre care amintim doar citeva:

 • Trei mari premii la concursuri nationale cu participare internationala, cele mai valoroase trofee ale Malinei: Marele Premiu „Lira de Aur”-06.06.2010, Marele Premiu „Remember Enescu”-20.12.2009, Marele Premiu „Paul Constantinescu”-13.12.2009.
 • 15 premii 1 la olimpiade si concursuri nationale,
 • Premiul 3, Concursul International „Andrea Postachini”, Italia-2011
ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

3 comentarii la “Recital de vioara Malina Ciobanu / Libraria Carturesti Iulius Mall, 7 iulie, ora 19.00”

 1. wolf says:

  🙂 ) ) )……………………..

  1. catalin says:

   Corect, textul furnizat de organizatorii evenimentului era de fapt un citat (la care lipseau ghilimele necesare) extras dintr-un interviu publicat in Adevarul de Iasi, in luna iulie 2009. Am facut corecturile de rigoare.

   Multumim pentru vigilenta 🙂

 2. wolf says:

  Frateeee!….este clasa a VIII-a!!!!!!!!!

Scrie un comentariu: