Recital de Folk | ADRIAN BEZNA ȘI CEZAR POPESCU

Ateneul Național din Iași vă invită Luni, 7 Martie 2022, la ora 19:00, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” la un recital extraordinar de folk Adrian Bezna și Cezar Popescu!

Pe 7 martie, la Ateneul Național din Iași, de la ora 18:3o vă aștept să fim împreună la vernisajul expoziției care va fi prezentată de către Părintele Constantin Sturzu. La plecare veți putea lua cu voi imaginea căreia i-ați dat viață, un print 60×40 cm. Și pentru ca sărbătoarea să fie completă, de la ora 19:oo vor cânta pentru noi doi oameni dragi, cantautorii Adrian Bezna și Cezar Popescu, spectacol pe care-l vom ține minte și despre care vom povesti peste ani! Dragostea este cea mai frumoasă floare pe care Dumnezeu a lăsat-o pe pământ. Chipul ei îl voi fotografia cu ajutorul vostru, Prieteni, voi, Perechile fără de asemănare – oglinzile lumii zbuciumate în care astăzi trăim și visăm.” – fotograf Ozolin Dușa

BILETE

Biletele au fost puse în vânzare la pretul de 25 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Ateneul National Iasi

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulNationalIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: