Recital de chitara clasica

Libraria Carturesti (din Palas Mall) va invita duminica, 1 Iulie, ora 19.00 sa descoperiti linistea si tumultul chitarii clasice alaturi de Dan Alexandru Arhire.

Dan Alexandru Arhire – chitara clasica

In anul 2010 a absolvit Facultatea de Interpretare Muzicala din cadrul Universitaţii de Arte George Enescu Iasi, unde a studiat sub indrumarea asist. univ. drd. Daniel Dragomirescu. A participat la realizarea a peste 50 de recitaluri solo de chitara clasica atât in ţara cât si in strainatate. In anul 2008 debuteaza ca solist alaturi de Orchestra Filarmonicii iesene, impreuna cu care cânta si in anul urmator. In paralel cu activitatea artistica, Dan Alexandru Arhire se perfecţioneaza in cadrul master-class-urilor susţinute de chitaristi de seama precum Susana Prieto, Alexis  Muzurakis, Marcin Dylla, Judicael Perroy, Goran Krivokapic, Zoran Dukic, Aniello Desiderio sau Pavel Steidl. In anul 2009 Dan Alexandru Arhire devine directorul artistic al Iasi Guitar Festival. In prezent continua studiul chitarei la Universitatea de Arte George Enescu, ca masterand la clasa prof. univ. dr. Constantin Stanciu, urmând in paralel cursul de chitara al profesorului Aniello Desiderio la Academia de Chitara Koblenz (Germania).

Intrarea este libera pentru toti cei care, in aceste timpuri de elegie economica, doresc sa gaseasca resurse pentru a infrunta si criza, mai profunda si mai grava, a frumosului.

Chitara mea nu este un obiect. Este o prelungire a sinelui meu. Este cine sunt eu.

Joan Jett

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: