Recital caritabil Duo Stoica | Sala „Eduard Caudella”

În perioada 19-22 noiembrie 2021, Asociația Club Kiwanis Team Iași în parteneriat cu Universitatea de Arte „George Enescu” din Iași organizează în cadrul proiectului „Călătorim în țara muzicii” un MasterClass și un recital în scopuri caritabile la care vor participa violonistul de renume, deținător al unei viori Stradivarius, Răzvan Stoica și pianista care a avut titulatura de copil minune, recunoscută internațional, Andreea Stoica.

Andreea și Răzvan Stoica vor concerta caritabil în Iași, duminică, 21 noiembrie 2021, ora 17.00, în sala „Eduard Caudella” a Universității de Arte „George Enescu”. Accesul în sala de concert este posibil doar cu certificat verde. Toate regulile de siguranță sunt respectate. Purtarea măștii este obligatorie pe tot parcursul recitalului. Detaliile despre bilete se pot afla la: 0744435220 și 0755012181.

Asociația Club Kiwanis Team Iași face parte din organizația Kiwanis Internațional, a doua entitate în lume ca influență și dimensiuni ale activităților caritabile după UNICEF. Kiwanis Team Iași s-a înființat în anul 2018, iar în această perioadă s-a ocupat de copii defavorizați și a încurajat și susținut tineri artiști prin organizarea și finanțarea de MasterClass-uri, recitaluri și alte activități, toate menite să motiveze elevii să-și urmeze visul în cariere artistice.

Dintre proiectele organizate de Asociația Club Kiwanis Team Iași: MasterClass de vioară Răzvan Stoica, recital de gală la finalul cursului de măiestrie interpretativă – noiembrie 2018, MasterClass de vioară Răzvan Stoica, recital de gală la finalul cursului de măiestrie interpretativă – noiembrie 2019, recitaluri instrumentale cu elevii olimpici de la Colegiul Național de Artă „O. Băncilă” Iași – aprilie 2019, Stradivarius la Palat – ianuarie 2019 și 2020, MasterClass Andreea și Răzvan Stoica – martie 2021.

Fiind o asociație non profit, activitățile organizate de Club Kiwanis Team Iași sunt posibile datorită donațiilor celor care susțin domeniul artistic. Cei care doresc să susțină proiectele lor, o pot face în contul BRD – lei – RO05BRDE240SV25919232400. Asociația Club Kiwanis Iași Team – SERVING THE CHILDREN OF THE WORLD!

INFO

www.facebook.com/kiwanisiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: