Razi cu Rusu si Andrei

Andrei Ciobanu este un comediant roman din Suceava si prezinta matinalul de la Kiss Fm din 2014. Ionut Rusu, cealaltă jumătatei a matinalului KISS FM, este cunoscut pentru numeroasele clipuri virale ce au adunat milioane de aprecieri pe internet. 

Andrei este autorul cartii ”Suge-o, Ramona”, poveste citita de peste un milion de romani in mediul online, inainte de publicarea cartii si a fost cea mai piratata carte de pe torrente. ”Suge-o, Ramona” a fost bestseller din prima zi dupa publicare, a fost cea mai furata carte din librarii si in 2019 va fi ecranizata de Cristina Iacob.
”Suge-o, Andrei” este cel de-al doilea volum si completarea fireasca a primului, carte care a devenit, la randul ei, cea mai vanduta din Romania.

Ionut Rusu, cealaltă jumătatei a matinalului KISS FM, este cunoscut pentru numeroasele clipuri virale ce au adunat milioane de aprecieri pe internet. Unul dintre cele mai haioase momente difuzate pe TV este acela cand Ionut apare la #iUmor si parodiaza modul in care se roaga ardelenii, oltenii, romanii si ungurii, concurs în care Ionuț a ajuns până în finală.

Dacă vreți să ii vedeți o puteți face. Ei abia așteapta! Când? VINERI, 7 DECEMBRIE la ora 20.00
Unde? Teatrul Luceafarul

BILETE

Pret bilet: 35-50 lei. Biletele se achizitioneaza de la Casieria teatrului de marti – vineri intre 10.00-14.00 si duminica intre 12.00-14.00. Telefon 0748132317. Se achizitioneaza si online pe biletmaster.ro la linkul https://bit.ly/2CYWRg0

INFO

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Luceafărul” Iaşi

Str. Grigore Ureche nr. 5 Iaşi

Telefon: 0232-212662

E-mail: teatrul_luceafarul@yahoo.com

Web:www.luceafarul-theatre.ro‎

FBwww.facebook.com/teatrul.luceafaruliasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: