Raw Generation Expo, editia I, Iasi

raw generation-iasi

Raw Generation Expo de la Iasi se va intampla pe data de 15 noiembrie 2015, intre orele 9-19. Evenimentul se va desfasura intr-o singura zi si va avea loc la Hotelul International, in sala Magnum etaj 2. Veti gasi un spatiu de expozitie cu vanzare si un spatiu pentru prezentari de sanatate si demonstratii culinare. Intrarea va fi gratuita pentru toata lumea atat la expozitie cat si la prezentari de sanatate si demonstratii.

“Raw Generation Expo si-a deschis pentru prima data portile in Bucuresti, in toamna anului 2010 si a continuat pana in prezent cu editii in Bucuresti si in alte orase ale tarii. A sosit momentul sa venim si noi la voi, asadar anul acesta s-a organizat o editie de Raw Generation Expo la Cluj  iar in toamna aceasta, ne indreptam spre Iasi. E bine de retinut ca editia de la Bucuresti se va tine mereu, insa una sau doua editii pe an vor fi si in alte orase importante din Romania dar si din alte tari. De ce am ales Iasi pentru toamna aceasta? Fiindca iubesc acest oras din cateva motive: bunicul meu a fost din partea aceasta minunata a tarii si fiindca Iasul se intinde pe 7 coline precum Roma si Tulcea, orasul meu natal si fiindca atunci cand am pasit prima data in Iasi si dupa ce am batut orasul in lung si lat fara harta si nici o indrumare, m-am simtit ca acasa. Parca traisem acolo de cand eram eu si m-am simtit extraordinar. In plus, am avut mereu in Iasi prieteni dragi sufletului meu si de abia astept sa ma intorc in al doilea oras al meu natal!” Ligia Pop

Lista atelierelor si prezentarilor de sanatate

  • 10:00 -11:00 Cristiana Dragomir, Terapeut holistic & Life Coach va prezenta tema “Adaptarea corpului si mintii la o dieta mai usoara”
  • 11:15-13:00 Echipa Verde Bun va prezenta atelierul cu tema “Copilasii invata sa puna muraturi”
  • 13:15- 14:00 Ligia Pop, consilier nutritionist si autor si organizatoarea expozitiei, va prezenta tema „Raw food si diversificarea alimentatiei”
  • 14:00:15:30 Lucia Gavrilita – promotoare a alimentatiei vii din Republica Moldova va prezenta tema „Cum mi-a schimbat alimentatia raw food viata”
  • 15:30- 17:00 Dana Burlacu Visternicu, food blogger din Iasi si ambasador Jamie Oliver in Romania: „Pachetelul sanatos pentru scoala”

La expozitie veti putea gasi: Carti de sanatate si stil de viata sanatos; Legume, fructe, dulceturi si muraturi naturale; Miere si produsele stupului; Superalimente raw si bio; Bunatati raw veganeBunatati vegane gatite precum paine cu maia, dulceata fara zahar etc.; Ingrediente naturale si bio; Cosmetice si detergenti bio’ Storcatoare prin presare la rece, deshidratoare si alte ustensile necesare; Servicii pentru un stil de viata sanatos: centre de sanatate, de spa, detox etc.

INFO

Hotel International

Str. Palat 5A, Iasi

hotelinternationaliasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: