Rave on the Rooftop w/ ANNA @Palas Iasi

Iasul a devenit pentru baietii de la Main Sounds a 2 a casa si asta doar datorita voua! Se intorc de fiecare data cu placere, chef de petrecere si idei noi. Pentru a 3 a intalnire au ales un spatiu perfect pentru o petrecere pe timpul verii, Rooftop-ul Palas Mall, iar line-up-ul este unul special.

ANNA este unul dintre cei mai indragiti artisti din cadrul evenimentelor Main Sounds si vine pentru prima data in Iasi. Suntem convinsi ca o veti indragi pe loc si ca va va tine pe ringul de dans fara pauza.

Pe baietii de la Mirror States i-ati ascultat la fiecare intalnire si s-a vazut ca ii indragiti deja, asa ca fiti gata! Au pregatit ceva special!

Pe Cosmin Horatiu il au in line-up-urile evenimentelor lor de aproape 2 ani si inca de la prima intalnire ne-a facut sa il insotim in pasi de dans in “calatoriile” sale techno.

Back on Wax sunt 3 tineri talentati din Iasi pe care suntem convinsi ca deja ii cunoasteti si cu care ne bucuram sa ne reintalnim de fiecare data.

Sunteti asteptam pe 21 Iulie incepand cu orele 22:00 cu chef de dans si voie buna sa va faceti noi amintiri impreuna la Rave on the Rooftop!

LINE UP:  ANNA, Mirror States, Cosmin Horatiu,  BACk on WAX

BILETE

Bilete la intrare: 30 Lei << 00:00 >> 40 Lei. Start: 22:00. Locatie: Palas Iasi (Rooftop). Info : 0773 73 89 78 Ionut. INTRAREA PERSOANELOR SUB 18 ANI ESTE STRICT INTERZISA

INFO

Main Sounds

www.facebook.com/mainsounds.ro

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: