Rapunzel | Turist în Iași. Acasă pentru cei plecați

Ateneul Național din Iași și Marionnette Show vă invită duminică, 25 august 2019, de la ora 11:00, pe Pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt, la spectacolul „Rapunzel”, desfășurat în cadrul proiectului „Turist în Iași. Acasă pentru cei plecați”.

Pe prințesa cu cel mai lung și frumos păr o știe toată lumea! Rapunzel, după numele ei, trăiește o aventură încă de când era bebeluș iar falsa ei mamă dorește să o țină captivă pentru tot restul vieții în turn. Vrăjitoarea nu este deloc una înfricoșătoare, din contră, este foarte comică și foarte vorbăreață!

Dacă prințesa Rapunzel va reuși să scape din turn sau nu, dacă vrăjitoarea va deveni mai bună și dacă prințesa își va cunoaște adevărații părinți și se va întâlni cu prințul, puteți vedea Duminică, 25 August 2019, ora 11:00, pe Pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt!

La sfârșitul spectacolului copiii își vor da seama că o minciună duce la alte minciuni și că nu este bine să fim mincinoși, că nu este bine să fim egoiști, că nu trebuie să impunem celui de lângă noi cum să fie și ce să facă, că adevărul mereu iese la iveală, că iubirea poate schimba orice situație nefavorabilă și că fericirea ta construită pe tristețea și necazul altei persoane nu duce niciodată la o fericire de durată.

Acces liber!

INFO

Ateneul National din Iasi

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulNationalIasi

PE ACEEASI TEMA:

Marionnette Show prezinta spectacolul ”Doctorul stie tot”

”Privighetoarea” după Hans Christian Andersen, la Teatrul Luceafarul

Aventura africană | Teatrul Miniatura Gdansk Polonia | FITPTI

Povestea celor trei purcelusi @Teatrul Luceafarul Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

 „ZooMonetar – Fauna lumii pe bancnote şi monede”

Stand up comedy Teo “Ăsta-i stand up?!”. Invitat: Victor Băra

La Palas Mall, Black Friday tine doua saptamani

Multiculturalitate in arta cinematografica

Scrie un comentariu: