Rapid Chess One la Scoala Spectrum

Afis 2016.04.09-10 - Chess One-01

Clubul Micul Sahist organizeaza in zilele de 9 si 10 aprilie la scoala Internationala  Spectrum de  pe bulevardul Rosetti  concursul de sah RAPID CHESS ONE. Si-au anuntat déjà  participarea sahisti din Ploiesti, Suceava, Piatra-Neamt, Vaslui, Pascani si bineinteles Iasi.

Concursul se vrea o repetitie generala pentru sahistii junior ieseni  inainte de Campionatelor Naţionale Individuale pentru copii, juniori şi tineret (categoriile 8-20 ani) la şah clasic, rapid, blitz şi dezlegări care se vor desfasura la Calimanesti in perioada 17-28 aprilie  si unde –speram – ca reprezentii cluburilor iesene sa reconfirme pozitia fruntasa pe plan national.

Tot in aceste zile se afla in plina  desfasurare Campionatele Naţionale individuale de şah clasic pentru seniori (masculin şi feminin)  la hotel Parâng din stațiunea Olănești, în perioada 2 – 10 aprilie 2016.La  fete Iasul are trei  sportive care lupta pentru titlu :  Bulmaga Irina ,Pancu Aureliana  si Hrib Andrarda-Ioana iar la baieti :Filip Lucian,Gheorghiu Calin,Stegariu Vlad-Ionut si Olinici Emanuel.

Succes sportivilor ieseni !

INFO

Clubul Micul Sahist

E-mail : cs_miculsahist@yahoo.com

Web : www.miculsahist.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: