”Randunci printre lozinci” – Tudor Gheorghe si orchestra Concertino din Chisinau

Pe 16 aprilie, ora 19:00, Tudor Gheorghe revine la Teatrul National Iasi, cu un nou spectacol, întocmit în mod iscusit, sub titulatura „RANDUNICI PRINTRE LOZINCI”. Un concert ce va readuce in atentia publicului, poezia si muzica usoara a anilor 60-70

  • La cererea publicului a fost programata o reprezentatie suplimentara, marti, 17 aprilie 2018, in sala mare a Teatrului National Iasi, de la ora 19:00

„Olteanul universal” a fost dintotdeauna un îndrăgostit de poezia şi muzica romaneasca si s-a gîndit să creeze un nou spectacol pentru cei nostalgici si nu numai pentru ei ci si pentru tinerii care vor sa cunoasca frumusetea poeziei cantate si recitate in anii 60-70, transformându-le aminitrea si povestile intr-o realitate pe scena. Tudor Gheorghe se va lupta, prin „exorcizare muzicală”, cu nostalgia, având cele mai frumoase unelte: poezia şi melosul românesc.

Cu o noua orchestratie a dirijorului si orchestatorului Marius Hristescu si o intrepretare inedita, asa cum ne-a obisnuit maestrul Tudor Gheorghe, muzica anilor 60-70 va prinde viata in 16 aprilie la Teatrul National, alaturi de membrii orchestrei CONCERTINO din Chisinau.

BILETE

Pret bilet: 100-120 lei. Rezervari bilete: 0749 052323. Biletele se pot procura de la agentia Casei Studentilor: Luni-Vineri:10-19, Sambata: 10-17, Duminica: inchis. Rezervarea este valabila 3 zile lucratoare.

INFO

www.spectacoleiasi.ro

PE ACEEASI TEMA:

Guess Who lanseaza „Un Anonim Celebru” in Underground Pub

Lansare de album Moon Museum @La Baza

C.A.L.I. Quartet la Cafe Society

Duo-ul 2CELLOS revine la București, în 2017

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Adenium anunta lansarea proiectului Cartea Share

COLOCVIUL NAȚIONAL DE MUZICOLOGIE ediția a XX-a, 23-24 februarie 2018

Short Film Factory, editia de februarie @Ateneul din Iasi

“Bella Italia” – expoziție personale a fotografului Daniel Corban

Scrie un comentariu: