”Randunici printre lozinci” – Tudor Gheorghe si orchestra Concertino din Chisinau

Pe 16 aprilie, ora 19:00, Tudor Gheorghe revine la Teatrul National Iasi, cu un nou spectacol, întocmit în mod iscusit, sub titulatura „RANDUNICI PRINTRE LOZINCI”. Un concert ce va readuce in atentia publicului, poezia si muzica usoara a anilor 60-70

  • La cererea publicului a fost programata o reprezentatie suplimentara, marti, 17 aprilie 2018, in sala mare a Teatrului National Iasi, de la ora 19:00

„Olteanul universal” a fost dintotdeauna un îndrăgostit de poezia şi muzica romaneasca si s-a gîndit să creeze un nou spectacol pentru cei nostalgici si nu numai pentru ei ci si pentru tinerii care vor sa cunoasca frumusetea poeziei cantate si recitate in anii 60-70, transformându-le aminitrea si povestile intr-o realitate pe scena. Tudor Gheorghe se va lupta, prin „exorcizare muzicală”, cu nostalgia, având cele mai frumoase unelte: poezia şi melosul românesc.

Cu o noua orchestratie a dirijorului si orchestatorului Marius Hristescu si o intrepretare inedita, asa cum ne-a obisnuit maestrul Tudor Gheorghe, muzica anilor 60-70 va prinde viata in 16 aprilie la Teatrul National, alaturi de membrii orchestrei CONCERTINO din Chisinau.

BILETE

Pret bilet: 100-120 lei. Rezervari bilete: 0749 052323. Biletele se pot procura de la agentia Casei Studentilor: Luni-Vineri:10-19, Sambata: 10-17, Duminica: inchis. Rezervarea este valabila 3 zile lucratoare.

INFO

www.spectacoleiasi.ro

PE ACEEASI TEMA:

Concert PHOENIX | Underground Club

Concert Bucovina si Asemic | Underground Club

Jazzings #2 | Acaju

Concert Coma | Underground Club

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Inspectoratul Școlar Județean Iași inițiază în premieră programul Școala ALTFEL, de acasă

Muzicanții din Bremen la Teatrul Național de Televiziune

KLM va continua să zboare în 57 de destinații din întreaga lume

Iulius Iasi lanseaza o platforma care permite donarea directa catre spitale

Scrie un comentariu: