Raluka Și Killa Fonic lansează “Dulce Otrava”

unnamed

După ce, în ultima perioadă, a lansat  hitul “Ieri Erai”, cântăreața Raluka surprinde în continuare și lansează piesă după piesă.  Dacă acum două săptămâni Raluka a lansat single-ul “Zbor”, care a înregistrat un adevărat  succes în online, de data această, artistă, ne surprinde cu o colaborare “diferita și unica”. “Dulce Otrava” a fost  lansat împreună cu artistul Killa Fonic, pe care îl știm și ca parte din trupa Șatra-Benz.

Killa Fonic este recunoscut de fani pentru sinceritatea din versurile pieselor, vocea gravă prin care își trezește fanii la realitate, este un personaj unic în industria muzicală românească, iar această colaborare, cu Raluka, se anunța a fi un real succes.

Odată cu lansarea casei de producții Quantum Music, pot să spun că inspirația și dorința de a face muzică, de a lansă lucruri diferite, ne este principala ocupație. Împreună cu Seek Music simț deja că ne apropiem de un mare succes în industria muzicală, nu zic doar românească deoarece ne propunem să ajungem mai departe de atât și știu că putem, suntem o familie, avem același scop și aceleași țeluri. Colaborarea cu Killa Fonic mi-o doream de mult, simțeam doar că trebuie să găsim piesa potrivită. Și iat-o!!! Suntem 4 oameni care am lucrat la muzică și versuri, eu, Killa, Cătălin Tamazlicaru (Tamaz), și Andi Bănică. Cred că fiecare dintre noi și-a pus amprenta emoțional în piesă această. Pe partea de orchestrație, nu puteam să lucrăm mai bine, așa cum am făcut-o și la celelalte piese recent lansate, decât cu Lu-k Beats (George Luca) dar și cu Prunaru Lucian (PRNY).” declară Raluka.

Sunt om, simțeam că publicul trebuie să știe că am și latura asta. În continuare piesa este din stilul meu, dar același stil care îmi permite să pot să fiu dur dar și sensibil. În muzică, în muzica pe care eu am ales să o fac și să o trăiesc, trebuie să existe 90% emoție, să o simți și sa ți-o însușești. Am lucrat cu oamenii fără de care, până acum, nu aș fi reușit să fac ceea ce vede și ascultă publicul. Cu ȘATRA mea. Eminem și Rihanna ar trebui să fie invidioși, dar și mândri de piesa asta. Eu unul așa m-am simțit în colaborarea cu Raluka, cu care, deși suntem diferiți, piesa asta ne-a adus în același stil. Muzica mea chiar este o “Dulce otravă.“declară Killa Fonic

INFO

www.facebook.com/KillaFonic

www.facebook.com/ralukaofficial

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: