Raliul Iasului 2014

În perioada 4 – 6 septembrie, la Iaşi se va desfăşura etapa a şasea din cadrul Campionatului Naţional de Raliuri, sub egida Ministerului Tineretului şi Sporturilor şi a Federaţiei de Automobilism Sportiv. Raliul Iaşului 2014, ajuns la ediţia cu numărul 30, păstrează şi anul acesta probele de referinţă din anii trecuţi, sensul de desfăşurare fiind inversat.

Cunoscut pentru macadamul de calitate, probele tehnice şi de viteză, Raliul Iaşului pregăteşte şi pentru 2014 peste 100 kilometri de concurs grupaţi în 10 probe speciale.

PROGRAM

Evenimentul începe efectiv miercuri, 3 septembrie, cu recunoaşterea traseului.

Joi, 4 septembrie, începând cu ora 20:00, are loc prezentarea oficială, in faţa Primăriei Iaşi. Fotografia de grup, împreună cu o sesiune de autografe se vor desfasura la Palas, scarile din spatele Palatului Culturii, de la ora 19:00.

Vineri, începând cu ora 16:00, din faţa Palatului Culturii va pleca prima maşină de concurs, iar concurenţii vor avea de parcurs peste 50 de kilometri cronometraţi,  împărţiţi în trei probe speciale.

Cu startul la 09:30, ziua de sâmbătă, pregateşte echipajelor participante două bucle identice, formate din trei speciale în preajma localităţilor Păun, Dobrovăţ şi Cioca Boca, cu o lungime totală de peste 71 de kilometri de macadam.

Raliul se va încheia cu parcurgerea “Cotnari RallyShow”, superspeciala ce va avea loc pe deja celebrul traseu de la Râpa Galbenă. La final va avea loc festivitatea de premiere, desfăşurată pe Platoul Terasa Palas.

Planul orar al competitiei este disponibil AICI.

INFO

Raliul Iasului

raliul-iasului.ro

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: