Rainbow Party

Sambata aceasta coloram Edly Caffe. Te-ai saturat sa te uiti in oglinda de 5 ori inainte sa iesi din casa? Te chinui sa-ti asortezi hainele si nu-ti prea iese? Pentru o seara rezolvam problema. “Edly Caffe invita iesenii la Rainbow Party. Gata cu nemultumiri de genul “fusta nu merge cu bluza” sau “camasa nu se asorteza cu pantalonii”. Sambata ne imbracam cat mai colorat si incalcam toate regulile modei. Si ce, bluza noua nu se asorteaza cu pantofii turcoaz? Ii pasa cuiva? Noua cu siguranta nu! Cine are chef de distractie este asteptat sambata sa coloram impreuna Edly Caffe”, a declarat Iulian Bardita, administratorul Edly Caffe. Petrecerea incepe la ora 22 si intrarea este libera. Surprizele din partea casei nu vor lipsi nici de aceasta data.

Edly Caffe este situat pe strada Sf. Lazar, numarul 4, vis-à-vis de SRI. Cafeneaua dispune de 60 de locuri si poate fi inchiriata atat pentru petreceri private cat si pentru diferite evenimente. Pentru informatii suplimentare puteti sa ne contactati la numarul de telefon 0752.368.683.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: