Radu Beligan si Maia Morgenstern pentru prima data pe aceeasi scena in comedia ”Leul desertului”

leii-desertului

Maia Morgenstern şi Radu Beligan se vor afla pentru prima oară împreună pe scenă, în premiera spectacolului ”Leul  Desertului”, care va avea loc pe 27 octombrie 2014, la Teatrul National Iasi. Piesa “Leul deşertului”, o comedie a cărei acţiune alertă se petrece în lumea plină de intrigi a unui cartel mafiot internaţional, a fost scrisă de Mona Radu special pentru cei doi actori, care se întâlnesc pentru prima dată în acelaşi spectacol.

Undeva, intr-un tinut indepartat, pe malul oceanului, Ingrid Rodnin, o femeie de afacerifrumoasa si rapace, a inaugurat ultimul dintr-o lunga serie de hoteluri de lux. Inaugurarea a fost un mare succes, printre invitati numarandu-se personalitati de talia Angelinei Jolie si a Prefectului provinciei, James Lyon, un politician a carui corectitudine i-a adus supranumele de Leul desertului. Toate sunt bune si frumoase, pana in clipa in care isi face aparitia, total neasteptat, Nikolay Rodnin, magnatul diamantelor, socrul si mentorul lui Ingrid. Nikolay a facut un pariu in urma caruia risca sa isi piarda intreaga avere. Singurul care ar putea sa il ajute e intransigentul Prefect Lyon. Nikolay face apel la trecutul de dama de companie al nurorii sale, sperand sa il corupa pe incoruptibil cu ajutorul farmecelor lui Ingrid, dar planul lui intampina o dificultate neprevazuta: Ingrid e indragostita de Leul desertului.

DISTRIBUTIA: RADU BELIGAN ( NIKOLAY RODNIN, tatăl lui Nicky, şeful unui cartel mafiot internaţional); MAIA MORGENSTERN ( INGRID o femeie de afaceri, frumoasă şi rapace.); MIRCEA RUSU ( JAMES LYON, supranumit Leul deşertului, un politician incoruptibil); LAMIA BELIGAN ( SONIA, fosta bonă a lui Ingrid); GEORGE REMES ( NICKY, partenerul ei de viaţă, de profesie hacker, ecologist şi fotograf amator); TANIA POPA ( MARTHA, soţia lui James)

Regia: RADU BELIGAN; Scenografia: IMELDA MANU; Light designer: GEORGE JIPA; Costume: DORIN NEGRAU

Pret bilet: 100 lei si 80 lei. Rezervari bilete pentru spectacole la telefon: 0749 052 323. Biletele se pot cumpara de la casieria Casei de Cultura a Studentilor.

INFO

Teatrul National Iasi

Str. V. Conta 30 (Piata M. Eminescu)

www.ccsiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: