Radu Beligan revine la Iasi cu Egoistul

Mult asteptat de ieseni, Radu Beligan revine pe 5 decembrie la Iasi intr-un rol ce i se potriveste minunat maestrului, caci personajul sau din “Egoistul” este parca gindit si croit exact pe tipul lui de temperament: calm, flegmatic, filozofic, lucid si introspectiv.

Egoistul

Radu Beligan revine la Iasi

Pe masura ce asista la dezmatul fiicelor, la esecul fiului, la presiunile prietenului, la reprosurile amantei, la resentimentele fostei sotii si, nu in ultimul rand, la dezastrele instalatiilor menajere, un cunoscut autor dramatic isi scrie piesa.
Dupa un text de Jean Anouilh, spectacolul vorbeste despre destinul si filosofia de viata a unui om care a trait daruindu-se generos unei lumi prea putin dispuse sa-l inteleaga. Este o piesa autobiografica, o viziune lucida, putin cinica, despre viata si moarte, despre iubire si casnicie, despre parinti si copii, despre sanatate si boala, despre prietenie, egoism si generozitate, despre teatru si dramele lui contemporane.

Din distributie mai fac parte Simona Bondoc, Damian Crasmaru, Sanda Toma, Ileana Olteanu, Mihai Niculescu, Lamia Beligan, Medeea Marinescu, Cesonia Postelnicu, Silviu Biris, Tomi Cristin

Biletele se gasesc la Casa de Cultura a Studentilor: Str. Vasile Conta 30 (Fundatie)

Pret: 100 – 120 lei

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: