Radio Hit, 17 ani de muzica buna si programe de calitate in Iasi

Cind spui radio, spui de fapt muzica. Iar in spatele fiecarui hit sta o întreaga echipa de oameni care iti fac ziua sa sune pe placul tau.

8-noe-hit-2011

Radio Hit, 17 ani de muzica buna si programe de calitate in Iasi

Cele mai noi single-uri alaturi de cele mai frumoase hituri ale anilor ‘80 si ‘90 se aud zilnic pe 94,9 FM. E ca un concert live oferit de animatorii Radio HIT pentru ascultatorii sai. Un spectacol care a inceput în urma cu 17 ani, pe 8 noiembrie, pe hitul celor de la Queen, “Show must go on”. Pe acest principiu, ca show-ul trebuie sa mearga mai departe, Radio Hit porneste in fiecare zi la drum. Cu multa energie, entuziasm si o doza de nebunie.

In fiecare dimineata, de la ora 7.00, Andrei Ivasc si Iulia Nanescu dau startul primului program al zilei. Ne trezim impreuna, servim cafeaua, facem si citeva exercitii de înviorare. Apoi vorbim. Vorbim despre ce ne place, despre noi, despre voi ascultatorii de Hit si despre cum sa facem ziua una trasnet de interesanta. O tinem asa pina la ora 11.00. Iar joia si vinerea marim echipa si facem loc la microfon pentru Bianca Ioan. Alaturi de ea, ridem cit pentru toata saptamina.

Ii predam repede stafeta lui Liviu Macovei care “Tine Ritmul” cu voi pina la ora 13.00. E locul in care preferintele voastre muzicale fac playlist-ul radioului. Si inca ceva…cit e Liviu la butoane se danseaza, se bate puternic din palme si se cinta. Tot cu el faceti gasca de la 13.00 la 14.00 in Retro Iasi Live. Iar cind îl punem pe Liviu Macovei alaturi de Ioana Rata, e clar! Se da startul la distractie pe 94,9 FM: in fiecare zi de vineri, de la 15.00 la 18.00, la “2 în 1”.

Cind spui radio, spui de fapt muzica. Iar in spatele fiecarui hit sta o întreaga echipa de oameni care iti fac ziua sa sune pe placul tau. Echipa RADIO HIT!

Se schimba scaunele, se fac reglajele si primele probe: urmeaza “Hit Drive”cu Maria Paduraru. Energie cit încape, muzica data la maximum in difuzoare si multa veselie. E tot ce va trebuie! In drumul de la serviciu spre casa auziti si cele mai importante stiri ale dupa-amiezii, prezentate in fiecare ora, la fara doua minute, de Andrei Sandrino. Cum Radio Hit pune mare pret pe ce cred studentii, în fiecare joi, intre 14.00-15.00 Maria Paduraru va da intilnire alaturi de Teo si Andrei in “Iasul studentesc”. O emisiune care te tine în priza!

Seara trece mult mai repede daca il tii aproape de tine pe Radu Cristin si al sau “Raport de seara”. Cele mai tari hit-uri ale momentului nu te vor lasa sa stai locului, iar noi iti garantam ca daca ne asculti seara, cu siguranta vei ramine cu noi si a doua zi dimineata!

web-facebook-hit

Sarbatorim si un an de cind sintem pe Facebook.

Cum o aniversare nu vine niciodata singura, tot pe 8 noiembrie împlinim si un an de cind suntem pe Facebook. 12 luni în care ne-ati “like”-uit si “comment”-at, iar rezultatele se vad: peste 4200 de prieteni. Ca sa ne auziti cit mai bine si cit mai departe, ne-am mutat în casa noua. Acum ne gasiti la Universitatea “Petre Andrei” din Iasi, in cea mai înalta cladire din oras.

De acolo, de la etajul 9, unde geamurile sunt “înrosite” de muzica si multa voie buna, îti spunem ca show-ul continua pe 94,9 FM.

Ia’si Asculta!

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: