Rachel Lauren Stevens

O tanara plina de dorinta de afirmare avem de sarbatorit astazi la Power Play. Este vorba despre Rachel Lauren Stevens nascuta pe 9 aprilie 1978 in Southgate, Londra.

Rachel Lauren Stevens

A fost inca de mica o rasfatata a familiei care a inscris-o la mai multe cursuri: dans, actorie, canto. La 15 ani castiga un concurs de modelling la care participasera nu mai putin de 5000 de pretendente si este selectata pentru London School Of Fashion de unde iese cu o diploma de promoter in moda, insa nu va apuca sa practice aceasta meserie fiindca i se ofera sansa sa cante intr-un grup “fabricat” de un producator faimos: Simon Fuller, cel care le-a inventat practic pe Spice Girls. Noul grup se numea S Club 7, iar piesele lor “Bring It All Back”, “S Club Party” sau “You’re My Number One” au ajuns in fruntea topului britanic, facand din albumul de debut unul de platina.

Desi criticii au considerat muzica lor ca fiind “bubble-gum-pop” fiind des comparati cu Aqua sau alte grupuri din aceeasi categorie, S Club 7 au tinut toate turneele cu casa inchisa datorita numarului mare de adolescenti care au cumparat biletele cu mult timp inainte. Insa orice minune tine trei zile, iar ca sa extrapolam, orice grup “inventat” de un producator, nu tine mai mult de trei ani. Dupa inca un album de succes si alte doua trecute neobservate, S Club 7 au incercat sa se mentina in lumina reflectoarelor turnand un film si semnand un contract pentru o emisiune de televiziune, insa in 2003 totul se termina, iar Rachel va continua sa cante pe cont propriu. Cu o piesa scrisa de Cathy Dennis, ea se lanseaza in 2003, reusind performanta de a aduce “Sweet Dreams My L.A. Ex” pana pe locul 2 in topuri. Dealtfel, a reusit cu aceasta piesa sa ocupe locuri bune in clasamentele din Irlanda si Suedia. In iulie 2004 apare cel de-al treilea single, intitulat “Some Girls” pe care l-a promovat intens pe MTV si care i-a deschis drumul spre succes cu adevarat.

“More, More, More”, “Negotiate With Love” si “So Good” au avut parte de o promovare intensa pe posturile de radio din Statele Unite, insa piata unde Rachel Stevens a obtinut cele mai mari castiguri a fost Asia, piesele ei de pe albumul “Come And Get It” din 2005 aparand si in cateva reclame foarte cunoscute. Intre 2006 si 2010, Rachel a luat o pauza de la muzica, iar in ultimii doi ani a avut cateva aparitii sporadice sustinand diverse concerte cu public redus numeric. 2012 a venit cu vesti bune, dar neconcretizate nici pana in ziua de astazi.

S-a tot zvonit ca S Club 7 se vor reuni si vor lansa un nou material, s-a mai spus si despre sarbatorita noastra de astazi ca e preocupata strict de pregatirea celui de-al treilea album solo, insa fanii Rachel Stevens si S Club 7 mai au de asteptat pana la aparitia unui nou produs muzical. Astazi insa, ne rezumam doar la Rachel Stevens, pe care o ascultam la Power Play cu cel mai mare succes al ei, “Sweet Dreams My L.A. Ex”!


Vlad Trifan, realizatorul rubricii Power Play de la Nord Est FM, 100,4. Power Play – on air la Nord Est FM, de luni pana duminica: 07.24, 09.24, 11.24, 13.24, 15.24, 19.24, 21.24.”

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: