Queen + Adam Lambert LIVE, in Piata Constitutiei

queen si adam lambert

Cel mai asteptat concert al anului viitor este fara indoiala cel al trupei Queen + Adam Lambert. Vor canta, pentru prima data in Romania, pe data de 21 iunie 2016, in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Spectatorii romani vor avea sansa de a vedea live, in premiera, unul dintre cele mai asteptate spectacole ale ultimilor ani: legendara trupa Queen + Adam Lambert. Concertul va avea loc in Bucuresti, Piata Constitutiei, pe 21 iunie 2016 si face parte din Emagic Classics – o platforma muzicala care a adus in Romania artisti ca Bob Dylan sau Sting.

Informatia a fost publicata pe queenonline.com iar spectacolul apare si pe www.eventim.ro Biletele vor fi disponibile pe platforma eventim.ro si vor fi puse in vanzare pe data de 3 decembrie 2015.

Cine este Adam Lambert

Adam Mitchel Lambert s-a nascut pe 29 ianuarie 1982, in SUA. După absolvirea liceului se muta in Los Angeles. Joaca in diverse musical-uri, dintre care “Wicked” a avut cel mai mare succes. Din 2004, are aparitii  la „Upright Cabaret” si in „The Zodiac Show” si incepe colaborari cu diversi producatori, iar in 2005 inregistreaza un prim album, „Take One”, lansat in 2009. In anul 2009, decide sa ia parte la auditiile „American Idol” (sezonul 8).  S-a prezentat in fata juriului cu „Bohemian Rhapsody”.  A ajuns pana in finala, obtinand locul 2. De-a lungul sezonului, a interpretat piese diverse: Michael Jackson, U2, Aerosmith sau Led Zeppelin. S-a remarcat prin originalitatea interpretarii, note curate si un ambitus incredibil.

Finala sezonului „American Idol” ii aduce ca invitati speciali pe membrii trupei Queen, interpretand, alaturi de finalistii Adam Lambert si Kris Allen, legendara „We are the champions.” Aparitiile alaturi de Queen au continuat iar  pe 6 martie 2014, Queen si Adam Lambert isi anunta turneul Nord-American. In septembrie acelasi an,  este anuntat turneul european, 26 de concerte in 11 tari.

Sursa: queenadamlambertromania.blogspot.ro; queenonline.com;

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: