Pumn de Țărână Band LIVE | Acaju

Pumn de Țărână Band s-a format la inițiativa rapperului și liricistului Onisim Lungu care locuiește în Austria din 2002. Muzicienii s-au găsit în 2019 și au pornit la drum îmbinând muzica jazz cu rapul și spoken word-ul.

De atunci trupa s-a dezvoltat organic într-o direcție inovatoare, utilizând estetici aparent contradictorii, cum ar fi oscilarea între poezie și dansuri balcanice sau intre jazzul contemporan și metricile muzicii trap. Același caracter contradictoriu este vizibil și în textele lui Onisim, care pendulează între real și ireal într-o manieră extrovert-contemplativă.

Contrastul dintre vocea feminină și cea masculină, cât și culorile individuale pe care le aduc cu ei cei 5 instrumentiști, spun o poveste muzicală, care traversează mai multe lumi, în căutarea unui sound proaspăt și bine servit.

Prima astfel de poveste se găsește pe albumul ”Muza din Hostel Costel”, care a fost lansat în 2020 și care este disponibil pe CD și pe Vinil.

BAND: Onisim Lungu – rap vocals & lyrics; Rosa Fürpass-Netočný – vocals; Victoria Pfeil – soprano & baritone sax; Aron Hollinger – electric guitar; Andreas Huber – trombone; Sarah Brait – electric bass; Raphael Schuster – drums

BILETE

Concertul are loc în interior, cu așezare la mese. Biletele vor putea fi achiziționate doar în calupuri de 2, 3, 4 sau 6 persoane. Vă rugăm să urmați toate normele în vigoare la momentul respectiv, să nu mutați scaunele și mesele și să încercați pe cât posibil să nu vă ridicați să dansați, ci doar pentru alte motive esențiale.

INFO

ACAJU CAFE

Str. Anastasie Fatu 2A (zona Rapa Galbena)

www.facebook.com/AcajuCafenea

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: