Pub Quiz @Legend

Seară de miercuri, gașcă de șase, bere rece, mâncare delicioasă și… #pub #quiz. Definiția unei seri reușite. Se deschid  serile de #quiz în Legend!

Pub Quiz-ul este un joc de logică, intuiție și cultură generală care îți oferă posibilitatea de a-ți pune la încercare toate cunoștințele muzicale, cinematografice și toate fun fact-urile pe care le-ai citit vreodată, alături de prieteni. Nici nu mai zicem cât de #fun este! Formează-ți echipa de maxim 6 oameni, găsiți-vă un nume amuzant și #hai #la #quiz.

În funcție de joc, ai șansa să joci runde precum muzică&film tematic, Crosswords, Diverse, Rebusuri, Conexiune, Matricială, runde Tematice precum Închisori, Hoteluri sau Argentina și muuuuuulte altele.

INSCRIERE

Locurile sunt limitate, deci primul venit, primul servit. Dacă punctualitatea nu este punctul tău forte, va deveni. Pentru a evita orice fel de probleme logistice, măcar un viteaz din echipă să fie prezent la 19:30, fix.  Pentru rezervări & încurajări (și bătăi empatice pe umăr) – 0757740048 sau pe docs.google.com

INFO

Legend

Anastasie Panu, nr. 31, la parterul Hotelului Moldova, Iasi

www.facebook.com/LegendIasi

PE ACEEASI TEMA:

Jello shots @Legend

Karaoke Party @Legend Iasi

Live concert: Tangerine@Legend

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Festivalul Girafelor: craft beer, street food, live music

I licked it, so it’s mine! @Time Out

Fotografia de Peisaj | The Trumpets

Smiley-Turneul National “Confesiune” ajunge si la Iasi

Scrie un comentariu: