Asociatia Primul Pas organizează evenimentul „Protejează viața”

Asociatia Primul Pas organizează evenimentul „Protejează viața” afis iasiIn perioada 22 -24 martie 2013, Asociatia Primul Pas in colaborare cu Centrul Diecezan Caritas Iasi si Palas Mall lanseaza evenimentul “Protejeaza Viata!”.

Scopul acestui eveniment este de a sensibiliza opinia publica cu privire la dreptul la viata al copilului incepand de la conceptie si pana la moartea naturala. Prin intermediul acestui eveniment dorim sa celebram via?a copilului nenascut ca dar de la Dumnezeu si sa accentuam necesitatea apararii si respectarii acesteia.

PROGRAM

  • 22 – 24 martie la Palas Mall (Atrium) expozitie de imagini care prezinta diferite etape ale dezvoltarii intrauterine a copilului si desene avand ca tema copilul nenascut.
  • 23 martie “Marsul pentru Viata” manifestatie de strada care va avea loc incepand cu ora 16 (plecare din fata Universitatii de Medicina si Farmacie Gr. T. Popa)
  • 23 martie incepand cu orele 17:00 concert coral si instrumental sustinut de catre elevii colegiului National de Arta “Octav Bancila” Iasi (Parc Palas).

Sunteți invitați să participati la aceste evenimente si sa sustineti viata!

INFO

Mai multe informatii privind acest eveniment national puteti gasi de pe website-ul www.marsulpentruviata.ro sau

www.primulpas.org

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Exclusivități la FITPTI 2018

Festivalul de Muzică Bizantină de la Iași, ediția a II-a

Vânătoare de cărți la Iași, în pregătirea FILIT

Artistul plastic Marius Bucur-Sabo vă invită la expoziția de pictură – ”Complexitatea lumii”

Scrie un comentariu: