Asociatia Primul Pas organizează evenimentul „Protejează viața”

Asociatia Primul Pas organizează evenimentul „Protejează viața” afis iasiIn perioada 22 -24 martie 2013, Asociatia Primul Pas in colaborare cu Centrul Diecezan Caritas Iasi si Palas Mall lanseaza evenimentul “Protejeaza Viata!”.

Scopul acestui eveniment este de a sensibiliza opinia publica cu privire la dreptul la viata al copilului incepand de la conceptie si pana la moartea naturala. Prin intermediul acestui eveniment dorim sa celebram via?a copilului nenascut ca dar de la Dumnezeu si sa accentuam necesitatea apararii si respectarii acesteia.

PROGRAM

  • 22 – 24 martie la Palas Mall (Atrium) expozitie de imagini care prezinta diferite etape ale dezvoltarii intrauterine a copilului si desene avand ca tema copilul nenascut.
  • 23 martie “Marsul pentru Viata” manifestatie de strada care va avea loc incepand cu ora 16 (plecare din fata Universitatii de Medicina si Farmacie Gr. T. Popa)
  • 23 martie incepand cu orele 17:00 concert coral si instrumental sustinut de catre elevii colegiului National de Arta “Octav Bancila” Iasi (Parc Palas).

Sunteți invitați să participati la aceste evenimente si sa sustineti viata!

INFO

Mai multe informatii privind acest eveniment national puteti gasi de pe website-ul www.marsulpentruviata.ro sau

www.primulpas.org

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Expoziția „Jurnal de călătorie (1830-1930)”, la Muzeul Memorial „Mihail Kogălniceanu”

„Expansiunea unui domeniu: telecomunicațiile în timp de război” – Expoziție interactivă și ateliere educaționale

Aici Radio Moldova, expoziție-instalație la Vila Sonet

Vintage market la CUIB

Scrie un comentariu: