Promoțiile, premiile și distrația din Iulius Mall a atras un număr mare de ieșeni

promotiile-fac-show-iulius-mall-iasi-afis-2013-lady-gagaSâmbăta trecută, ieşenii şi nu numai au venit în număr foarte mare la Iulius Mall, acolo unde preţurile bune şi muzica live au fost vedetele nopţii în care promoţiile au făcut show. Zeci de mii de persoane au trecut pragul mall-ului, atrase de preţurile mai mici cu până la 70%, dar şi de prestaţiile muzicienilor invitaţi.

Pasionaţii de shopping au petrecut până târziu, îmbogăţindu-şi garderoba cu articole vestimentare în tendinţe, la preţuri tentante, şi distrându-se pe muzica interpretată live. Piese ca „Back to Black”, „One” sau „Paparazzi” au răsunat în Iulius Mall, cântate în stilul Amy Winehouse, U2 şi Lady Gaga de trupe tribut din Italia, care s-au remarcat la nivel mondial prin asemănarea fizică şi vocală cu marii artişti. Atmosfera relaxată a fost întreţinută de simpaticul prezentator Cătălin Dezbrăcatu, care i-a premiat pe cumpărători, s-a fotografiat cu publicul şi a făcut glume.

promotiile-fac-show-iulius-mall-iasi-foto-concurs-2013-1Cadourile pentru clienţii fideli nu au lipsit nici în acest an. Toţi cei care au făcut cumpărături au fost premiaţi cu „ochelari de vedetă”, băuturi energizante sau alte promoţionale cool. Patru dintre clienţii Iulius Mall au plecat câştigători de la petrecerea promoţiilor, pe lângă cumpărăturile la preţ redus, fiind răsplătiţi cu câte un smartphone Samsung Galaxy S4Mini.

Alţi fani Iulius Mall de pe Facebook au fost premiaţi cu cecuri cadou în valoare de 200 de lei fiecare. Participanţii la concursul „Look Alike” au postat câte o fotografie în care semănau cu o vedetă şi, în urma voturilor primite, Cristina Iftime (Lady Gaga), Iulian Iftime (Timbaland) și Buricea Ana (Charlie Chaplin) au fost declaraţi câştigători.

Cei care au petrecut sfârşitul de săptămână la Iulius Mall s-au bucurat de oferte ispititoare, concerte incendiare şi premii cu stil!promotiile-fac-show-iulius-mall-iasi-foto-concurs-2013

INFO

www.iuliusmall.com

pr@iuliusmall.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: