Promotiile lunii august la Librarium Palas

In luna august continuam promotia estivala, tentanta ca o limonada rece:  75% reducere la oricare a treia carte din cele 75 de titluri atent selectate pentru dumneavoastra. Reducerea se va acorda cartii cu pretul cel mai mic dintre cele 3 alese. Printre titlurile aflate la promotia 75% reducere la 75 de titluri, se numara si biografiile: Nelson Mandela, Pete Sampras, Pink Floyd, Woody Allen, dar si romane, SF si politiste, carti de istorie si filosofie etc. Va asteptam in librarie sa descoperiti toate cele 75 de titluri!

Printre ultimele aparitii ale editurii Humanitas Fiction, aflate la promotia 2+1, va recomandam:

Dansatoarea lui Degas (Kathryn Wagner)

O poveste dramatica de dragoste in splendida Belle Époque, traseul unui dublu destin: al unei balerine talentate si al unui pictor faimos, o varianta neidealizata a Parisului din cea de-a doua jumatate a secolului al XIX-lea.

Fetitele. Rude sarmane (Ludmila Ulitkaia)

In aceste povestiri exceptionale, Ludmila Ulitkaia ofera un tablou al vietii ca atare, cu luminile si umbrele ei, cu micile si marile ei comedii si drame cotidiene. Dar destinele neinsemnate, vietile marunte ale eroinelor scriitoarei ruse dezvaluie intotdeauna adevaruri adanci ale existentei. Intre acestea, faptul ca in dragoste, in credinta, ba chiar si in preajma mortii, oamenii isi pastreaza intotdeauna acea unda de seninatate si acea ironie care constituie omenescul insusi.

Despre eroi si morminte (Ernesto Sabato)

Ultimul mare mit al literaturii argentiniene, stins din viata in 2011, cu putin inainte de a implini o suta de ani, Ernesto Sabato este creatorul unei opere proteice, care contine in esenta eternele contradictii si framantari ale fiintei umane si ale societatii, circumscrise unui univers artistic si spiritual de o tulburatoare profunzime si originalitate.

Caietul Mayei (Isabel Allende)

Penduland intre SUA si Chile, impletind mai multe fire narative, Caietul Mayei este o carte despre vindecare. De amintiri cosmaresti, de dezamagiri, dar mai ales de dependenta de droguri. Pentru a scapa de infernul heroinei, tanara Maya Vidal se refugiaza pe o mica insula din arhipelagul Chiloe, printre oameni simpli, dominati de lumea magica a miturilor, care descopera tarziu si fara prea mare entuziasm deliciile si imperativele modernitatii si isi abandoneaza cu greu traditiile.

INFO

Librarium Palas

Palas Mall

www.librariumgrup.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: