Au început promoțiile de vară la Iulius Mall. Prețuri mai mici cu până la 70%

Au început promoțiile de vară la Iulius Mall. Prețuri mai mici cu până la 70%/ afisIULIUS MALL IAȘI îi aşteaptă pe clienţi cu preţuri deosebit de tentante la majoritatea magazinelor, care au pregătitpromoţii de până la 70% la colecţiile de sezon. Haine, încălţăminte, bijuterii, accesorii, cosmetice, parfumuri, articole sportive sau produse pentru copii – toate pot fi achiziţionate, în această perioadă, la tarife mai mici decât în timpul anului.

Persoanele care doresc să îşi completeze garderoba cu piese vestimentare la modă în această vară trebuie să facă o vizită la magazinele: Fox, House of Art, Number One şi Sofiaman – până la 70%, Kenvelo şi Nichi Cristina Nichita – până la 60%, Bigotti, BSB, Casual Style, Just Me, Keops, Massimo, Mondex, Motor, Junker, Rocco, Ani’s, Micati 1934, U-Man – până la 50%, Steilmann – până la 40%, Casa Wanda şi Jolidon – până la 30%. Preţuri irezistibile au şi Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear şi Oysho.

Magazinele cu încălţăminte au tăiat din preţuri cu până la 50% la Bata, CCC, Office Shoes şi până la 30% la Il Passo şiStone Creek.

Bijuterii, accesorii şi ceasuri la tarife avantajoase se găsesc la: Meli Melo, Sabrini şi Bijoux – până la 50% şi la Levi –până la 40%.

Și hăinuţele şi accesoriile pentru cei mici sunt pentru toate buzunarele: lichidare de stoc la Il Bimbo, până la 40% la Coccodrillo şi 10% la Dinoland.

Clienţii care doresc să se relaxeze cu prietenii la una dintre locaţiile din IULIUS MALL pot alege Nescafe, unde beneficiază de meniuri Happy Hour între orele 8.00 şi 11.00 şi de 50% la toate produsele pe bază de cafea, la Medieval Gurmand– 20% la toate produsele, la Mesopotamia şi Mr. Pott – 10% şi la Sindbad, unde găsesc meniuri la preţuri promoţionale.

INFO

Lista completă a promoţiilor de vară se găseşte pe www.iuliusmall.com/iasi.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Comedy Night | Dead Soldier

Tur ghidat cu Tudor Pătrașcu | Bordeline Art Space

Catan Social Night | Arte Cafe

Clubul Lunaticilor – Ajunul Anului Nou

Scrie un comentariu: