Promotii la colectiile de vara: reduceri de pana la 70% la Palas Mall

 

La Palas Mall, fiecare zi fierbinte de vară petrecută la cumpărături devine o plăcere. Indiferent dacă vrei să fii în ton cu moda sau să-ți pregătești bagajul pentru concediu, ai acum ocazia să descoperi promoții ispititoare în magazinele tale preferate.

Vești bune pentru toți pasionații de cumpărături și fashion. Palas Mall a dat startul celui mai îndrăgit sezon: cel al promoţiilor de vară. Vino să te bucuri de îmbrăcăminte, încălţăminte, cosmetice şi multe alte produse în tendințe, la oferte ispititoare!

Dacă te pregătești de vacanță și îți dorești în bagaje piesele vestimentare care ţi-au făcut cu ochiul întregul sezon sau dacă pur și simplu ești pasionat de modă, magazinele de îmbrăcăminte din Palas Mall te aşteaptă cu prețuri cu până la 70% mai mici. La Zara, Massimo Dutti, Stradivarius, Bershka, Pull&Bear, Oysho, H&M, Stefanel, Camaïeu, C&A, Jack&Jones, Emporio, Guess, Levi’s, Louis Purple, Seroussi și în multe alte locații ești întâmpinat cu oferte estivale.

Oferte cuprinse între 30% şi 50% vei găsi și pentru încălțăminte și articole de marochinărie, astfel că îți poți alege pantofii de vacanță preferați și, de ce nu, chiar o nouă geantă de voiaj. Humanic, CCC, Il Passo, Musette, Anna Cori şi Benvenuti sunt o parte dintre magazinele cu promoţii care te vor încânta.

Și dacă iubești mișcarea și petrecerea timpului în aer liber, ai nenumărate motive să vii la cumpărături în Palas Mall, pentru că Nike are prețuri mai mici cu până la 40%.

Copiii se pot bucura și ei de o varietate de articole la promoții atractive, de până la 30%.

Tentante sunt şi promoțiile magazinelor cu bijuterii şi accesorii, de până la 60%, în timp ce produsele cosmetice, care nu trebuie să lipsească din bagajul pentru un concediu reuşit, au prețuri de nerefuzat în magazinele de specialitate. Lista reducerilor continuă și la magazinele cu produse pentru casă sau de servicii.

Catalogul complet al promoțiilor este disponibil AICI

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: