Promotii de pana la 70% la cele mai cool tinute

Zilele toride aduc promoții estivale în magazinele din Iulius Mall Iaşi. Reducerile de până la 70% te ajută să-ți faci bagajul pentru vacanță, dar și să fii în tendințe în această vară

Nu rata ocazia de a-ți completa garderoba cu piesele preferate din colecțiile verii! Cu până la 50% au scăzut preţurile la magazinele H&M, Orsay, Terranova, BSB, Keops, Motor, U-Man, Bulgarini şi Keops. Include în itinerariul sesiunii tale de cumpărături și alte branduri de modă din Iulius Mall, pentru cei mici și cei mari, și vei fi surprins cu discounturi încântătoare.

Dacă ești pus pe mișcare, la INTERSPORT şi Sport Vision găsești articole la prețuri înjumătățite.

Și în magazinele specializate în încălțăminte și articole de marochinărie vara a adus reduceri, de până la 50% la Melania Scarpe şi In Tempo și de până la 40% la Il Passo. Te încurajăm să îți găsești perechea de sandale sau pantofi în pas cu moda și în celelalte locații de profil, care au pregătit oferte avantajoase.

Cosmeticele sunt nelipsite din trusa pentru vacanța la mare sau în vârf de munte. Produse de make-up și de îngrijire cu discount găseşti la Marionnaud şi Flormar.

Promoții estivale sunt și la brandurile cu accesorii, de până la 50% în magazinele Sabrini și Bijoux. Iar dacă ești în căutarea costumului de baie perfect, găsești propuneri la prețuri înjumătățite, la Penti și Ani`s, dar și alte oferte atrăgătoare, la Jolidon. La Sophia, magazinul de decoraţiuni interioare, preţurile au scăzut cu 70%.

Catalogul complet al promoțiilor estivale poate fi accesat aici: iuliusmall.com/iasi/fashion/catalog.

INFO

Iulius Mall

Complex Studentesc Tudor Vladimirescu, Iasi

Web: www.iuliusmall.com

FBwww.facebook.com/IuliusMallIS

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: