Promo Party Sunset Festival @Underground Pub

sunset festival promo party iasi

Știm că așteptați cu nerăbdare cea de-a doua ediție a festivalului Sunset ce se va desfășura în perioada 11-13 august în Vama Veche, locul ideal pentru cele mai tari petreceri, așa că ne-am gândit să vă aducem mai aproape serile de vamă prin intermediul unui Promo Party ce va avea loc în Underground the Pub Iași, pe 22 iulie 2016, incepand cu ora 22:00!

La Promo Party, atmosfera va fi intretinuta de Dj Prankie si Noise Lab!

Printre artiștii ce vor fi prezenți la festival, amintim: Subcarpați, Șuie Paparude, Macanache, Frații Grime, Chimie și mulți, mulți alții! Vă promitem o seară de neuitat, cu muzică bună și o atmosferă tipică serilor de vară din minunata Vamă!

Te-ai săturat de biletele online și de drumul până la xerox pentru printat? Avem o super veste: abonamentele Early Bird se vor găsi și în format fizic, pentru a-ți ușura planificarea vacanței. Pentru a vă veni în ajutor, vă anunțăm că puteți intra în posesia biletelor vamaiote lăsând un simplu mesaj pe pagina soundzone.ro iar cineva vă va ajuta să procurați biletele! Nu e așa că v-am convins? Așadar, vă așteptăm în număr cât mai mare la party și după, cu siguranță ne vom întâlni pe plajă! Don-t forget :You, me the sea!Mai multe detalii despre eveniment și abonamente găsiți AICI

DJ Prankie: Theodor Rauta aka Prankie este din Bacau, loc unde si-a si inceput cariera de DJ. Desi are o experienta vasta, ii este greu sa spuna care este genul lui preferat; ii place si poate mixa orice: Drum & Bass, Dubstep, Electro, Bass House, Garage, Breaks, Trap, Grime, Dub, Reggae, Dancehall, Hip-hop, Rock, Funk, Ghetto-Funk, Glitch-Hop, Funky House, Techno, Nu Disco. De la piese agresive, deep la piese happy, melodice sau chill. A fost DJ rezident timp de 3 ani in The Stage Bacau, iar la momentul actual are 3 ani de cand e DJ rezident in Underground the Pub Iasi. Numele sau a aparut pe afise ca warm up sau after pentru multi artisti cunoscuti din tara dar si din strainatate. Printre cele mai importante aparitii insa sunt cele ca DJ la Electric Castle Festival (Booha Mansion) si Silent Disco Electric Castle Promo Party. Recent a inceput sa faca si productie, pe viitor dorindu-si sa fie cunoscut si pentru muzica pe care o face nu doar pentru cum mixeaza. Pe Theodor il puteti gasi pe facebook (web.facebook.com/djPrankie/) sau soundcloud (soundcloud.com/djprankie) si il puteti de asemenea sustine la DJ Contestul organizat de Sunset ascultand si apreciind urmatorul link: www.mixcloud.com/djselectiv/i-will-rock-the-stage-at-sunset-festival-prankie .

Noise Lab: Vlad Luca aka Noise Lab este din Bacau si se considera o persoana foarte indemanatica in ceea ce priveste genurile muzicale ce tin de underground si de “good vibes”, fiind DJ de aproape 5 ani. Experienta sa consta in 3 ani ca DJ rezident in The Stage Bacau si 1 an de cand e DJ rezident in Underground the Pub Iasi. A urcat pe scena alaturi de artisti ca Suie Paparude, Subcarpati, Bass Turbat, Roa, Vita de Vie, Le Minion, Luna Amara, CTC, etc. Petrece mult timp ascultand muzica, lucru ce ii permite sa fie la curent cu tot ce apare si sa imbine astfel muzica noua cu cea old school. Este flexibil cand vine vorba de a mixa, fiind familiarizat si iubind stiluri precum Funk, Ghetto Funk, Breakbeat, Drumstep, Dubstep, Riddim, Trap, Rock, Metal, Indie, Nu-disco, Grime, UK Garage, pe primul loc ramanand insa Drum & Bass-ul. Toate acestea ii dau un plus personalitatii sale de DJ, oferind un vibe electric, de vara. Pe Vlad il puteti gasi pe facebook (https://web.facebook.com/NoiseLab.DJ ) sau  (soundcloud.com/djnoiselab ) si il puteti de asemenea sustine la DJ Contestul organizat de Sunset.

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Email: contact@undergroundpub.ro

Program: zilnic: 20:00 – 6:00

FB: www.facebook.com/Undergroundthepub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: