Proiectul Turnul Nostru

Proiectul Turnul Nostru isi propune construirea unui simbol comunitar prin revitalizarea unui vechi “castel de apa” localizat in Iasi, langa pasarela pietonala dintre Gara si cartierul Alexandru cel Bun. In spatele proiectului se afla un grup de tineri cu varste intre 20 si 40 de ani, neafiliati, care isi propun sa demonstreze ca “omul sfinteste locul”. Data finalizarii interventiilor asupra Turnului este 26 Mai 2012.

Turnul ce va deveni al nostru

Uitat, nevazut, desi, paradoxal, e la vedere. / Foto: turnulnostru.ro

Daca vrei sa stii mai multe despre mesajul, principiile si intentiile viitoare, citeste aici.

Ce s-a intamplat pana acum?

Desi o idee veche de 2 ani, implementarea proiectului a inceput odata cu concursul Pepsi Refresh, pe care l-am castigat, si prin care am primit premiul de $20.000

Am continuat apoi eforturile in doua directii paralele:

Latura tehnica a presupus obtinerea intregii colectii de documente care sa ne puna in pozitia de a realiza interventia asupra Turnului. Din pacate, a reiesit ca Turnul are nevoie de consolidari pe care noi nu le estimasem, ceea ce face ca banii din premiu sa fie insuficienti. Actualmente cautam  colaboratori care sa ne sustina in eforturile de constructie.

Daca vrei sa stii mai multe despre intervenția pe care o planuim, citește aici.

Latura umana a presupus largirea echipei si a setului de competente disponibile prin asocierea cu noi tineri ce ne impartasesc viziunea. Impreuna construim si punem in practica strategia de promovare a brandului Turnul Nostru cu intentia de a strange comunitatea in jurul sau. Pentru inceput, prin instrumentele Social Media.

Daca vrei sa stii mai multe despre povestea proiectului pana in prezent, citeste aici.

Cum poti sa ajuti?

Orice idee care corespunde principiilor si viziunii noastre este binevenita. In functie de timpul fiecaruia si increderea pe care o are in prezent in proiect, actiunile pot merge de la Social Media Sharing pana la implicarea activa in activitatile echipei; de la un sfat bun pana la concretizarea unei sponsorizari.

Daca vrei sa vezi o lista concreta de actiuni ce pot fi facute, citeste aici.

Echipa Turnul Nostru

Turnul Nostru e un mod de a investi in orasul tau. Incepe prin a investi un “Like” la facebook.com/TurnulNostru

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie:

1 comentariu la “Proiectul Turnul Nostru”

  1. radu says:

    Ma bucur ca Pepsi v-a dat ocazia sa puneti in practica proiectul asta. Felicitari si la cat mai multe initiative de acest fel!

    P.S.: cand e gata?? 😀

Scrie un comentariu: