Proiectul Cafeneaua educationala se lanseaza la Librarium Palas Mall

afis-seven-hills

Seven Hills International School organizează miercuri, 11 februarie 2015, lansarea proiectului „Cafeneaua educaţională”. Evenimentul va avea loc la Librarium Palas Mall, de la ora 18.00, şi se adresează părinţilor, cadrelor didactice şi tuturor celor interesaţi de o nouă perspectivă asupra temelor legate de educaţie.

Proiectul își propune aducerea în atenția publicului larg a importanței educației care transformă și contribuie la formarea și dezvoltarea holistică a copiilor. „Obiectivul principal al proiectului este să ofere un spațiu de discuții și dezbateri cu privire la subiecte fierbinți ale educației din România și din lume, din perspective diferite. De asemenea, ne propunem să aducem în atenția opiniei publice exemplele de bună practică și inovare în domeniul educației, ce pot fi preluate și multiplicate în contexte formale, nonformale sau informale”, a declarat prof. Liliana Romaniuc, director Seven Hills International School.

„Cafeneaua educaţională” se va desfășura sub forma unor întâlniri lunare, la care vor participa părinți și profesori, angajatori şi reprezentanţi ai autorităților locale și naționale cu roluri decizionale. Temele vor fi prezentate și supuse discuțiilor participanților și invitaților speciali – personalități ale spațiului educațional, cultural, mediului de afaceri, formatori de opinie.

„Reading to learn” este tema primei ediţii a „Cafenelei educaţionale”, un workshop interactiv despre literaţie, care le va dezvălui celor din public puterea lecturii în procesul de învăţare. Printre invitaţii speciali ai evenimentului se numără: conf. univ. dr. Ovidiu Gavrilovici, de la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei Iaşi, lect. dr. Ana-Maria Pălimariu de la catedra de germanistică a Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iaşi, Toni Hriţac, Redactor-şef „Ziarul de Iaşi” şi Dan Berinde, Executive & Team Coach LIM. Sunteti rugati sa confirmati participarea la adresa office@sevenhills.ro, pana luni, 9 februarie 2015.

Partenerii proiectului sunt: Fundația pentru Educație Internațională, British Council, Palas Iaşi, Librarium Palas Mall, Moo Caffe, Ziarul de Iași, 7 Est şi Tele M.

Seven Hills International School este singura şcoală internaţională din nord-estul ţării, cu predare exclusiv în limba engleză, care va fi acreditată de Cambridge International Examinations. Şcoala a fost deschisă în luna septembrie 2014, în clădirea United Business Center 2 din ansamblul Palas.

INFO

Seven Hills International School

Str. Palas, nr 5B, United Businnes Center 2, Etaj 3, complex Palas

Tel.:+40 748 160 866, +40 232 208 840

Program: 12:00-16:00

E-mail: office@sevenhills.ro

Web: sevenhills.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: