Proiectiile CINEMADUR continua si in luna iulie

CINEMADUR – cinema în aer liber și dur. În luna iulie, la ENDURANCH. Vinerea și sâmbăta de la ora 21.30. Amfiteatrul natural înconjurat de pădure ce formează parcul este ideal pentru proiecții de film.

Partenerul acestui concept de cinema in aer liber este Compania TRICORP care se asigura ca sunetul si imaginea sunt impecabile pentru proiectiile din fiecare noapte de vineri si sambata din parc.

Titlurile de săptămâna asta – 3 și 4 iulie (ora de începere 21.30):

Vineri 3 iulie – DRIFT. Filmat în Romania, “Drift” este filmul de debut al regizorului Benny Vandendriessche. Este o îmbinare între cinema și arte performative. Dirk Hendrickx joacă rolul Rătăcitorului, un bărbat care fuge de omenire și de viața reală, ca singura modalitate de a face față durerii. Pare să meargă către ceva, într-un ținut rece, plin de ruine și de câini vagabonzi, exact ca el..

Seara de sâmbătă 4 iulie este dedicată regizorului Corneliu Porumboiu – trei scurt-metraje “de școală”. Nu glumim, sunt filme realizate de celebrul regizor român, în facultate. Chiar el dar și UNATC ne-au acordat dreptul de difuzare în cadrul #CINEMADUR
„Pe aripile vinului”
„Călătorie la oraș” și
„Post telefonic suspendat temporar”

In plus, sambata pe 4 iulie sarbatorim Ziua SUA in stilul nostru. Cu filmele din facultate ale lui Corneliu Porumboiu (laureatul GOPO de anul acesta), cu mancare specifica si cu foc de tabara. Focul de artificii il va trai fiecare in interior pentru ca luminile Iasului sunt spectaculoase observate printre scantei si stelele noastre salbatice.

Celelalte proiecții sunt programate în următoarele săptămâni iar titlurile filmelor alese și „culese” vor fi anunțate în apropierea datelor respective. Organizatorii îndeamnă pe toți cei interesați să urmărească îndeaproape pagina evenimentului deoarece proiecțiile au loc doar în cazul în care condițiile meteo sunt favorabile, având în vedere că se desfășoară în aer liber.

Reamintim că parcul privat „enduranch” este deschis indiferent de anotimp, zi sau noapte, accesul se realizează pe bază de rezervare iar persoanele juridice și grupurile organizate au prioritate. Adresa parcului este Strada Ana Ipătescu nr.8, Sat Pietrărie, Comuna Bârnova, Județul Iași. ENDURANCH pune accent pe deschiderea către comunitate, pe componentele de educație sportivă, civică și socială dar mai ales pe protecția mediului înconjurător.

Organizatorii – Enduro Ranch și Compania TRICORP – consideră că acest concept de cinema în aer liber – pe care îl implementează respectând toate reglementările legale în vigoare – poate avea succes și poate reaprinde dorința oamenilor de a se bucura de filme ce nu se pot vedea în mod obișnuit (deși ar trebui) la multiplex sau prin servicii de streaming. În cadrul CINEMADUR se vor proiecta în principal creații românești – lung metraje de ficțiune sau documentare, filme de autor și scurt-metraje.

INTRARE

Tariful de intrare – 25 de lei / persoană, copiii au intrare liberă

INFO

Enduro Ranch

Str. Ana Ipătescu nr. 8, Sat Pietrărie, Com. Bârnova, Iasi

www.enduranch.com

www.facebook.com/enduranch

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: