Proiectie pe apa la Palas Iasi (VIDEO)

proiectie-apa-palas

Aşa cum şi-a obişnuit clienţii, ansamblul Palas le-a pregătit o nouă surpriză cu totul inedită in perioada 31 mai-1 iunie 2015, marcând astfel aniversarea celor trei ani de la inaugurare. Pentru prima dată în regiunea de nord-est a ţării a fost realizată o proiecţie pe apă, un mix feeric între imagine şi sunet.

Experienţa fost cu adevărat aparte, proiecţia realizându-se pe un ecran curgător, în formă de evantai, cu o lăţime de aproximativ 20 de metri şi o înălţime de 6 metri. Copertina de apă a fost realizată printr-un sistem special creat, cu ajutorul jeturilor fântânii arteziene de pe lacul din parcul Palas. Pentru o calitate superioară a imaginilor şi a sunetului s-au folosit tehnologii de ultimă generaţie.

Filmul a avut o durată de aproximativ cinci minute şi a rulat până la ora 23.00, cu pauze restrânse între proiecţii. Povestea filmului are ca temă natura şi frumuseţile ei, prezentând o lume fantastică, printr-o explozie de culoare şi lumini. Spectacolul vizual a fost conturat perfect cu o muzica bine aleasa.

INFO

Palas Mall

Stra. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: