Proiecție de filme despre mediu VI: Meat the truth

„Meat the truth” este documentarul care aduce informații suplimentare pentru filmele realizate anterior care au avut ca temă schimbările climatice. Desigur, documentarele anterioare au reușit să atragă atenția publicului asupra încălzirii globale, dar adesea, cel mai ignorat aspect a fost cel care are legătură directă cu aceste fenomene și anume, creșterea și producerea excesivă de animale.

Scopul proiecției: Atragerea atenției asupra cauzelor principale ale schimbărilor climatice prin demonstrarea concretă a faptelor – creșterea excesivă a animalelor generează mai multe emisii de gaze cu efect de seră decât toate autoturismele, camioanele, trenurile, navele și avioanele la un loc.

La fel ca în ediția trecută, cei de la Vegan in Romania vor pregăti câteva gustări reci. Cu ajutorul lor veti înțelege mai ușor ce se află în spatele măștii actuale. Pregătiți-vă întrebările și rămâneți la discuții la finalul proiecției!

Asociația Social Trading Urban Place (S.T.U.P.) este o organizație independentă, non-guvernamentală, apolitică și non-profit. Aceasta are ca scop promovarea educaţiei ecologice, a mobilităţii urbane, a alimentației sănătoase, a utilizării eficiente a resurselor şi a responsabilităţii sociale prin susţinerea şi derularea unor proiecte comunitare cu impact social şi de mediu.

La fel ca aceasta, următoarele proiecții vor avea loc în ultima joi a fiecărei luni.

Subtitrat în română. Durata documentarului: 74 minute. La finalul proiecției vor avea loc discuții pornind de la tema filmului.

INTRARE

Având în vedere că numărul de locuri este limitat, intrarea se face pe bază de confirmare (Anca – 0743 780 766).

INFO

CUIB – Centrul Urban de Initiative Bune

Adresa: Str. Gavriil Musicescu nr. 14

Web: www.incuib.ro

FB: www.facebook.com/laCUIB

PE ACEEASI TEMA:

YardSale si alte ghidusii la CUIB

Clubul Cinefililor va invita la film: “Gigi”

Seara de film german: „ Între două războaie”

Vintage market la CUIB

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Lunar: Warehouse Bells @Hala FiX

Canaf & Mr Fish @Legend

Concert de Colinde – Corala Barbateasca Cvartson

365 new chances in 2019 @Time Out

Scrie un comentariu: