Proiecție de filme despre mediu V – Food Choices

Documentarul urmărește să explice care este impactul pe care îl au alegerile pe care noi le facem în privința mâncării urmărind efectele asupra sănătății oamenilor și vietăților care se găsesc pe Planetă, dar și asupra sănătății mediului pe decursul a trei ani. Cu ajutorul a 28 de specialiști intervievați se oferă o perspectivă nouă în ceea ce privește regimul alimentar.

Scopul: Conștientizarea problemelor privind impactul pe care îl are alegerea mâncării asupra sănătății oamenilor, dar și asupra sănătății Planetei și a viețuitoarelor care se găsesc pe ea.

Prietenii de la Vegan in Romania pregătesc niște gustări care să vă delecteze papilele gustative în timpul proiecției

Proiectul „Proiecție de filme despre mediu” este gândit în termenii susținerii și promovării mediului. Acesta a pornit din dorința de a aduce în vederea oamenilor riscurile la care se supun zilnic din cauză că nu respectă mediul, nu știu ce este educația ecologică, iar dacă știu ce este, nu reușesc să o aplice din cauza miturilor existente.

Asociatia STUP – Social Trading Urban Place este o organizație independentă, non-guvernamentală, apolitică și non-profit. Aceasta are ca scop promovarea educaţiei ecologice, a mobilităţii urbane, a alimentației sănătoase, a utilizării eficiente a resurselor şi a responsabilităţii sociale prin susţinerea şi derularea unor proiecte comunitare cu impact social şi de mediu.

Proiect susținut prin programul „Împreună cu Lidl Romania pentru un viitor mai bun!”

REZERVARE

Având în vedere că numărul de locuri este limitat, intrarea se face pe bază de confirmare (Anca – 0743 780 766). Durata documentarului: 91 minute. La finalul proiecției vor avea loc discuții pornind de la tema filmului.

INFO

Cafeneaua Acaju

Str. Sf. Sava 15, 700073, Iasi

Web: www.la-acaju.ro

FB:www.facebook.com/AcajuCafenea

 

PE ACEEASI TEMA:

Proiecție de gală: ”Fals tratat de mântuire a sufletului” la Ateneul din Iasi

România neîmblânzită – documentar la Cinema Ateneu

”Esenta Acaju sta in oameni” – sesiune foto in gradina

Clubul Cinefililor va invita la film: “49th Parallel”, MICHAEL POWELL

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Asociația 4Culture anunță vernisajul expoziției FILM – proiect curatorial la Iași și București

Rezervări online pentru Serile FILIT

Program Cinema Ateneu: 26-28 septembrie 2018

Cinema Ateneu în aer liber. Patru proiecții speciale pe pietonalul Ștefan cel Mare

Scrie un comentariu: