Proiectie de filme despre mediu la Hubrica: Chasing Ice

Hubrica – hub creativ și competitiv care asigură independența creatorilor și oferă suport ideilor și proiectelor acestora si Asociatia STUP va invita la film joi, 10 august 2017, de la ora 19:00. In cadrul proiectului  „Proiecție de filme despre mediu” veti vedea ”Chasing Ice”

Despre genul filmului: DOCUMENTAR – încălzirea globală este unul dintre cele mai discutate fenomene din ultimul timp. Documentarul “Chasing Ice” prezintă schimbările climatice captate și puse în scenă din trei locuri timp de un an: Groenlanda, Islanda și Alaska. Cauzele încălzirii globale și efectele acesteia pot fi deduse (dacă deja nu se știu) din acest film.

Scopul evenimentului: Conștientizarea încălzirii globale și a impactului pe care îl are fenomenul topirii ghețarilor. Invitat special al evenimentului: Alex Paicu, co-fondator Hubrica.

Proiectul „Proiecție de filme despre mediu” este gândit în termenii susținerii și promovării mediului. Acesta a pornit din dorința de a aduce în vederea oamenilor riscurile la care se supun zilnic din cauză că nu respectă mediul, nu știu ce este educația ecologică, iar dacă știu ce este, nu reușesc să o aplice din cauza miturilor existente.

Cine suntem: Asociația Social Trading Urban Place (S.T.U.P.) este o organizație independentă, non-guvernamentală, apolitică și non-profit. Aceasta are ca scop promovarea educaţiei ecologice, a mobilităţii urbane, a alimentației sănătoase, a utilizării eficiente a resurselor şi a responsabilităţii sociale prin susţinerea şi derularea unor proiecte comunitare cu impact social şi de mediu.

La finalul proiecției vor avea loc discuții cu invitații pornind de la tema filmului.

REZERVARE

Având în vedere că numărul de locuri este limitat, intrarea se face pe bază de confirmare (Anca – 0741 919 588). “Chasing Ice” este un documentar nesubtitrat (limba – engleză). Durata documentarului: 75 minute. Număr locuri: 60

“Chasing Ice” este prima ediție a proiectului “Proiecție de filme despre mediu”. Următoarele vor avea loc în ultima joi a fiecărei luni. Proiectele Asociației S.T.U.P. sunt susținute prin programul “Împreună cu Lidl Romania pentru un viitor mai bun”.

INFO

HUBRICA

Strada Bucium 34 – Moldomobila, poarta 1, Iasi

E-mail: hubrica.ro@gmail.com

www.facebook.com/Hubrica

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: