Proiectie de film: “Just Eat IT” / Food Waste Combat

Cum ar fi dacă ai mânca doar alimente care știi sigur că ajung la gunoi, dacă nu le consumi tu? Asta s-au întrebat cei din filmul la care chiar trebuie să vii! Îi zice ca unui slogan Nike: Just eat it.

Ideea documentarului le-a venit după ce au aflat că jumătate din mâncarea pe care o producem în lume ajunge la coșul de gunoi. Cam foarte mult, nu ți se pare? Hai să vezi povestea lor și să afli și tu mai multe despre risipa alimentară!

Esti invitat duminică, 4 noiembrie, la Casa de Cultura ”M. Ursachi”,  de la ora 14:00, la filmul documentar Just eat it. Vei afla ce este risipa alimentară. Dacă te interesează subiectul și nu găsești niciodată destul timp să te lămurești despre idee, hai și tu! Să afli cum  putem reduce risipa în fiecare zi și să stai cu sufletul la gură până la finalul experimentului din ”Just Eat It”.

INTRARE

Intrarea e gratuită, dar pentru o mai bună planificare, te rugăm să te înscrii aici: bit.ly/2NPHeZ6

Food Waste Combat este un proiect JCI Cluj. Scopul proiectului este de a crește nivelul de conștientizare asupra problemei risipei alimentare și de a reduce cât mai mult această risipă. Proiectul a demarat în Cluj, dar anul acesta îl creștem și la Iași, cu ajutorul CIVICA și JCI IASI.

Proiectul Food Waste Combat este susținut de Lidl Romania prin proiectul Împreună cu Lidl pentru un viitor mai bun. Lidl este o companie care acționează sustenabil în toate domeniile de activitate. Aceasta este metoda companiei de a-și îndeplini promisiunea cu privire la calitate și în același timp de a asigura viitorul pentru Lidl și pentru societate. Compania se implică activ în soluționarea nevoilor din comunitățile din care face parte, în cadrul celor 5 piloni centrali: sortimentul de produse, mediul, societatea, angajații și partenerii de afaceri.

INFO

www.facebook.com/foodwastecombat

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: