Proiectie de film: ”Corpus Christi”

Lăsăm atmosfera boemă de toamnă să intre în sufletele noastre timp de trei seri cu proiecții de film în aer liber. Ne dăm întâlnire la The Secret, cu titluri mari, văzute în premieră la Iași și avanpremieră națională, cu nominalizări la Oscar 2020, premii internaționale, printre care și la Festivalul de Film de la Veneția și Sao Paolo și câștigătorul marelui trofeu TIFF din acest an.

Marți, 22 septembrie, ruleaza „Corpus Christi”, un film nominalizat la Oscar 2020 pentru „Cel mai bun film într-o limbă străină”, stârnește multe controverse, ridicând semne de întrebare.

Corpus Christi spune povestea lui Daniel, un tânăr de 20 de ani care are o revelație spirituală în timpul petrecut într-un centru pentru delincvenți juvenili. El își dorește să devină preot, un lucru imposibil, dat fiind cazierul pe care îl are.

Când este trimis să lucreze la atelierul unui tâmplar dintr-un orășel, la sosire se îmbracă într-o sutană preoțească și, printr-un accident, preia parohia locală. Sosirea tânărului și carismaticului preot dă comunității locale șansa de a începe procesul de vindecare în urma unei tragedii recente.
Inspirat din fapte reale, filmul este o dramă intensă și imprevizibilă, ce a câștigat două premii la Veneția.

Gen: Dramă. Regia: Jan Komasa. Distribuția: Bartosz Bielenia, Aleksandra Konieczna, Eliza Rycembel. Distribuit în România de: Bad Unicorn

BILETE

Bilete disponibile: www.iabilet.ro/bilete-motor-actiune/. ▪️Open doors: 18:30 ▪️Proiecție „Corpus Christi”: 19:30. Presale: early bird – 15 RON; late bird – 20 RON. Biletele la intrare vor avea prețul de 25 de RON.

Cu sprijinul: Kaufland România. Evenimentul va respecta toate măsurile de siguranță impuse de autorități în această perioadă.

INFO

The Secret

Zona de agrement Ciric, Iasi

www.facebook.com/The-Secret

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: