Proiectie de film: „Babyteeth: Prima Iubire”

Lăsăm atmosfera boemă de toamnă să intre în sufletele noastre timp de trei seri cu proiecții de film în aer liber. Ne dăm întâlnire la The Secret, cu titluri mari, văzute în premieră la Iași și avanpremieră națională, cu nominalizări la Oscar 2020, premii internaționale, printre care și la Festivalul de Film de la Veneția și Sao Paolo și câștigătorul marelui trofeu TIFF din acest an.

Miercuri, 23 septembrie, se vede în premieră la Iași și în avanpremieră în România, marele câștigător TIFF 2020: „Babyteeth: Prima Iubire”

Cum poți defini firescul atunci când trăiești într-o alegere nefirească a vieții? Un film apreciat și premiat internațional, inclusiv la Festivalul de Film de la Veneția, vorbește despre alegeri, care uneori ne aparțin, alteori doar ne surprind.

Milla (Eliza Scanlen), personajul principal al filmului, jonglează printre emoții și o găsește pe cea care îi redă un control în fața haosului propriului destin: iubirea. O dragoste atipică, contrazisă dar, în același timp, firească. O oglindă a unei bucurii de moment înălțătoare, în care se reflectă mai târziu umbrele tristeții.

Gen: Dramă, Romance. Regia: Shannon Murphy. Distribuția: Ben Mendelsohn, Eliza Scanlen, Emily Barclay, Toby Wallace. Distribuit în România de: Bad Unicorn

BILETE

Bilete disponibile: www.iabilet.ro/bilete-motor-actiune/. ▪️Open doors: 18:30 ▪️Proiecție „Corpus Christi”: 19:30. Presale: early bird – 15 RON; late bird – 20 RON. Biletele la intrare vor avea prețul de 25 de RON.

Cu sprijinul: Kaufland România. Evenimentul va respecta toate măsurile de siguranță impuse de autorități în această perioadă.

INFO

The Secret

Zona de agrement Ciric, Iasi

www.facebook.com/The-Secret

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: