Proiectia documentarului HUMAN, in regia lui Yann Arthus-Bertrand

human-casa cultura

Pe 1, 8 si 15  noiembrie 2015, Asociația Contour și Casa de Cultură a Municipiului Iași “Mihai Ursachi” în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, Fundația Iași Capitală Culturală Europeană, Rotaract Iasi, Editura Contour și Agenția Contour vă invită să vizionați premiera documentarului HUMAN la Iași în regia lui Yann Arthus-Bertrand.

Documentarul este alcătuit din trei părți ce pot fi vizionate în cadrul Casei de Cultură „Mihai Ursachi„ în perioada 1, 8 și 15 noiembrie 2015.

Documentarul HUMAN este o colecție de povești și imagini despre lumea noastră, ce ne oferă o incursiune în esența a ceea ce înseamnă să fii om. Printre aceste povești pline de dragoste și fericire, precum și răutate și violență, HUMAN ne aduce față în față cu celălalt, determinându-ne să reflectăm asupra propriilor noastre vieți. De la povești centrate pe experiențe zilnice la mărturisiri a celor mai incredibile vieți, această confruntare tulburătoare transmite o sinceritate rar întâlnită și subliniază cine suntem de fapt. Pământul nostru este înfățișat prin cele mai sublime și neștiute fețe ale sale însoțite de o muzică înălțătoare. De aici rezultă o odă adusă frumuseții lumii ce ne oferă un moment de răsuflare și de meditație.

I am one man among seven billion others. For the past 40 years, I have been photographing our planet and its human diversity, and I have the feeling that humanity is not making any progress. We can’t always manage to live together. Why is that?I didn’t look for an answer in statistics or analysis, but in man himself.” Yann Arthus-Bertrand

INTRAREA ESTE LIBERĂ!

HUMAN este un proiect ce subliniază încercarea noastră de a ne accepta condiția umană și în același timp ne face să reflectăm asupra însemnătății existenței noastre.

INFO

Casa de Cultura ”Mihai Ursachi”

Adresa: Bd. Carol I, Parcul Copou, Iasi

Tel&Fax: 0332 110 954, 0232 267 547

Web: www.culturacopou.ro

PE ACEEASI TEMA:

Zilele Filmului LUX (1-3 noiembrie 2019)

30 ANI DE LIBERTATE. Proiecţie de film şi discuţie moderată

European Cinema Night, la Cinema Ateneu

Seara de film german | „Cine sunt eu – Niciun sistem nu e sigur”

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Inspectoratul Școlar Județean Iași inițiază în premieră programul Școala ALTFEL, de acasă

Muzicanții din Bremen la Teatrul Național de Televiziune

KLM va continua să zboare în 57 de destinații din întreaga lume

Iulius Iasi lanseaza o platforma care permite donarea directa catre spitale

Scrie un comentariu: