Proiectia documentarului “Dezastrul de la Colectiv”, realizat de Discovery Channel

Documentar Discovery

Ateneul Tatarasi din Iași, cu sprijinul Discovery Channel, vă invită Duminică, 29 Mai 2016, de la ora 21:30, la proiecția documentarului „Dezastrul din Colectiv”, un program de 44 de minute care prezintă în ordine cronologică faptele din noaptea de 30 octombrie 2015 în clubul Colectiv din Bucureşti.

Evenimentele prezentate în documentarul realizat de Discovery Channel sunt relatate prin ochii celor direct implicaţi – supravieţuitori, familii ale acestora, autorităţi şi cadre medicale care au luat parte la operaţiunile de salvare. În documentar apar și un expert internațional în efecte speciale și aspecte ce ţin de siguranță și un expert în chimie aplicată.

În seara de Vineri 30 Octombrie 2015, într-o fostă fabrică bucureșteană, o scânteie lua viețile a 64 de oameni, rănea alți 186 și avea să șocheze și să impresioneze o lume întreagă.

Evenimentul reprezintă un omagiu adus victimelor, un gest de suport moral față de supraviețuitori și rudele acestora și un semn de recunoștință față de salvatorii care au depus eforturi monumentale.

Proiecția va inaugura acoperișul Ateneului din Iași ca locație de desfășurare a spectacolelor ce vor completa agenda culturală a Iașiului.

Intrarea este liberă în limita a 150 de locuri și în baza unei rezervări la numărul de telefon 0232 261 846.

REZERVARE

Rezervari la telefon: 0232 261846

INFO

ATENEUL TĂTĂRAŞI

Str. ION CREANGĂ nr. 14 IAŞI, cod postal 700320

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: ateneutatarasi@yahoo.com

Web: www.ateneutatarasi.ro

FB: www.facebook.com/ateneultatarasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: