Programul serbarilor de la Hanul Timisoreana, 14-21 iulie

De pe 14 pe 21 iulie, Hangiul Priceput şi Hangiţa Dichisită te aşteaptă la Hanul Timişoreana din faţa Palatului Culturii! Într-o atmosferă de voie bună, începând cu ora 13 până seara la ora 22 vei găsi bucate alese şi bere proaspătă. Iar jocurile te vor face să nu uiţi prea uşor timpul petrecut la Hanul Timişoreana!

Serbarile Timisoreana la Iasi - Hanul Timisoreana

Iar cum berea rece se savurează cel mai bine pe acorduri muzicale, ţi-am pregătit în fiecare seară un program special. Fie că e vorba de muzică germană, de cover-uri sau de formaţii consacrate, serile cu muzică live vor încânta oaspeţii de la Han.

PROGRAM

14 iulie – Leo Iorga & Pacifica

Sâmbătă, 14 iulie, vom cinsti primele halbe de bere proaspătă din butoaiele Timişoreana împreună cu Leo Iorga şi Pacifica!

15 iulie – Crossover

Duminică, 15 iulie, voia bună continuă cu tinerii menestreli de la trupa Crossover, care vor încânta oaspeţii de la han cu muzică bună pe placul tuturor.

16 iulie – Crossover

Luni, 16 iulie, continuăm să ne distrăm cu Crossover.

17 iulie – The Sixteens

Marti, 17 iulie, este o zi ce sigur va aduce şi mai multă bere şi bunătăţuri alese de la hangii, iar la final o muzică bună, cover-uri cu trupa The Sixteens.

18 iulie – The Sixteens

Miercuri, 18 iulie, nu uităm cum e să te distrezi pe muzică bună cu bere de tradiţie nefiltrată de la Timişoreana şi trupa The Sixteens.

19 iulie – Muzică germană

Joi, 19 iulie, aducem spiritul tradiţional german şi în Iaşi, cu muzică germană, ca pe vremuri.

20 iulie – Muzică germană

Vineri, 20 iulie, penultima zi a petrecerii, înseamnă şi mai multă muzică germană, ca să nu uitaţi prea uşor vremurile petrecute la Han.

21 iulie – Mihai Mărgineanu

Sâmbătă, 21 iulie, încheiem zilele de sărbătoare cu Mărgineanu şi multă bere straşnică Timişoreana!.

Menestrei cu chitare şi cobze

Zilnic, concursuri şi muzică pe care toată lumea o ştie! În fiecare după amiază, de la ora 17, în Han vor răsuna corzi de chitară şi de vioară!

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: