Programul “Școala altfel” la Teatrul Luceafărul, 6-10 aprilie 2015

print rindunel

Supraglomerată va fi săptămîna “Școala altfel” în programul Teatrului “Luceafărul” Iași. Ca în fiecare an, solicitările curg, astfel încît perioada 6-10 aprilie va însemna pentru artiștii ieșeni motoare creatoare turate la maxim. Cei mai prevăzători s-au anunțat încă din decembrie 2014, iar vînzarea biletelor merge foarte bine în continuare.

Deja 15 reprezentații sînt sold out, ceea ce înseamnă că în cele cinci zile de activitate ale intervalului, în sala mare a Teatrului “Luceafărul” vor intra și se vor bucura de frumusețea artei scenice peste 7500 de spectatori. În funcție de cereri, la nevoie, numărul fotoliilor din sală vor fi suplimentate cu scaune, pentru a nu refuza pe nimeni.

Spectatorii provin din Iași, Tg Neamț, Pașcani, Trifești, Țibănești, Voinești, Costuleni, Moșna, Șcheia-Vaslui etc. Pentru a răspunde numărului foarte mare de solicitări, inclusiv ziua de luni, 6 aprilie, zi de relache, este foarte plină, fiind programate patru reprezentații! Evident, cele mai dorite spectacole sînt cele mai noi, printre ele Povestea unui om leneș după Ion Creangă, Basmul Prințesei Repede Repede după Emi Brumaru și Veronica D. Niculescu, O harababură! după  Ion Sava, Prințul fericit după Oscar Wilde.

Perioada “Școala altfel” va fi o adevărată probă de rezistență a actorilor și tehnicienilor de la “Luceafărul”, aflați în situația de a juca foarte mult. Însă pasiunea lor, prețuirea arătată publicului și bucuria că spectatorii sînt dornici să vină la teatru îi va motiva ca întotdeauna.

PROGRAM

Program Scoala Altfel Teatrul Luceafarul

INFO

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Luceafărul” Iaşi

Str. Grigore Ureche nr. 5 Iaşi

Telefon: 0232-212662

E-mail: teatrul_luceafarul@yahoo.com

Web: www.luceafarul-theatre.ro‎

FBwww.facebook.com/teatrul.luceafaruliasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: