Programul “Școala altfel” la Teatrul Luceafărul, 6-10 aprilie 2015

print rindunel

Supraglomerată va fi săptămîna “Școala altfel” în programul Teatrului “Luceafărul” Iași. Ca în fiecare an, solicitările curg, astfel încît perioada 6-10 aprilie va însemna pentru artiștii ieșeni motoare creatoare turate la maxim. Cei mai prevăzători s-au anunțat încă din decembrie 2014, iar vînzarea biletelor merge foarte bine în continuare.

Deja 15 reprezentații sînt sold out, ceea ce înseamnă că în cele cinci zile de activitate ale intervalului, în sala mare a Teatrului “Luceafărul” vor intra și se vor bucura de frumusețea artei scenice peste 7500 de spectatori. În funcție de cereri, la nevoie, numărul fotoliilor din sală vor fi suplimentate cu scaune, pentru a nu refuza pe nimeni.

Spectatorii provin din Iași, Tg Neamț, Pașcani, Trifești, Țibănești, Voinești, Costuleni, Moșna, Șcheia-Vaslui etc. Pentru a răspunde numărului foarte mare de solicitări, inclusiv ziua de luni, 6 aprilie, zi de relache, este foarte plină, fiind programate patru reprezentații! Evident, cele mai dorite spectacole sînt cele mai noi, printre ele Povestea unui om leneș după Ion Creangă, Basmul Prințesei Repede Repede după Emi Brumaru și Veronica D. Niculescu, O harababură! după  Ion Sava, Prințul fericit după Oscar Wilde.

Perioada “Școala altfel” va fi o adevărată probă de rezistență a actorilor și tehnicienilor de la “Luceafărul”, aflați în situația de a juca foarte mult. Însă pasiunea lor, prețuirea arătată publicului și bucuria că spectatorii sînt dornici să vină la teatru îi va motiva ca întotdeauna.

PROGRAM

Program Scoala Altfel Teatrul Luceafarul

INFO

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Luceafărul” Iaşi

Str. Grigore Ureche nr. 5 Iaşi

Telefon: 0232-212662

E-mail: teatrul_luceafarul@yahoo.com

Web: www.luceafarul-theatre.ro‎

FBwww.facebook.com/teatrul.luceafaruliasi

PE ACEEASI TEMA:

Spectacolul de teatru: ”D’ale lui Pacala” @Teatrul Luceafarul Iasi

Teatru de papusi: De ziua lui Pinocchio teatrul luceafarul

Spectacolul „De ziua lui Pinocchio” la Teatrul Luceafărul

Spectacolul „Ca sarea-n bucate” la Teatrul Luceafarul

Spectacolul „Prințul fericit” la Teatrul „Luceafărul”

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

The Mono Jacks – Brunch Acoustic Session

Acaju LIVE – The Mono Jacks

La Clubul Cinefililor, în martie, miercurea, ne întâlnim cu Francois Truffaut

Moonlight Breakfast LIVE in Underground!

Scrie un comentariu: