Programul activităților recreative pentru ultima săptămână a Bibliotecii de vacanță „Fără școală, fără grădiniță, fără teme!”

Ca în fiecare vară, activitățile recreative organizate de Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” din Iași s-au bucurat de un imens succes nu doar în rândul publicului tânăr și foarte tânăr, mărturie stau sutele de copii participanți și nenumăratele mesaje de mulțumire sau de felicitare primite de la părinți.

Vacanța este pe sfârșite și pregătim noi activități pentru perioada imediat următoare începerii anului școlar, însă până atunci sunt invitati la activitățile programate în ultima săptămână a programului „Biblioteca de vacanță”, derulat în această vară sub genericul „Fără școală, fără grădiniță, fără teme!”.

Programul activităților care au loc la sediul central (Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10) este următorul:

  • Marți, 27 august 2019, ora 11.00: Picanterii literare cu arome de vacanță (ateliere de gătit), la care veti răsfoi pasaje culinare din cărți cu exemplificări practice, prin transpunerea textului în produse culinare, precum și ghicitori cu fructe, iar la final vom avea parte și de un mic concurs de degustare pe nevăzute.
  • Miercuri, 28 august 2019, ora 10.00: Summer Movie Club (proiecție de filme de animație în limba engleză), iar de la ora 11.00: Book-uria lecturii (sesiuni de citit cu voce tare) cu actorii-voluntari de la Școala de Teatru ProfessArt Iași, coordonați de actrița Luiza Cupceac.
  • Joi, 29 august 2019, ora 10.00: Summer Reading Club (club de lectură în limba engleză), de la ora 15.00: Atelierul de autocunoaștere… prin joacă (jocuri interactive pentru toate vârstele), iar de la ora 16.00, pe esplanada de la CUB, Biblioteca de Sport vă așteaptă cu jocuri cu mingea.

De asemenea, la Filiala „Vasile Alecsandri” din cartierul Nicolina, luni, 26 august 2019, se desfășoară o nouă întâlnire a clubului „Bucuria Caligrafiei”, iar joi, 29 august, copiii sunt așteptați la „Imperiul jocurilor de odinioară”, pentru a testa jocurile copilăriei părinților (Telefonul fără fir, Fazan, x și o, Mima etc.); tot joi, la Filiala „Ion Creangă” de la Casa Sindicatelor are loc proiecția filmului „Savva, inimă de războinic”.

INSCRIERE

Participarea la toate aceste activități este gratuită, dar este condiționată de deținerea unui permis de intrare la biblioteca noastră, permis care se obține gratuit în baza actelor de identitate. Pentru o bună organizare, rugăm doritorii să trimită un e-mail la adresa programe@bjiasi.ro sau să ne apeleze telefonic, la numărul 0753024405, precizând și numărul de permis. Înscrierile telefonice pot fi preluate de luni până joi, în intervalul orar 8.00-16.00 și vinerea între orele 8.00-13.30.

INFO

Biblioteca Judeţeană ”Gh. Asachi” Iaşi

Sediul central: Galeriile Comerciale “Ştefan cel Mare şi Sfânt”, nr. 8-10

Tel/Fax: 0332/110044

E-mail programe@bjiasi.ro

Web: www.bjiasi.ro

FBwww.facebook.com/BibliotecaJudeteanaIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: