Program si reguli de acces la concertele ANDRÉ RIEU

AR_pic2

Sursa foto: Ioan Big (artasunetelor.ro)

Vineri, 5 iunie 2015, în Piața Constituției din capitală se va desfășura una dintre cele mai mari producții muzicale organizate vreodată în România. Primul concert al celebrului violonist ANDRE RIEU  în România, din seria celor 7 reprezentații programate în zilele de 5,6,7,11,12,13 și 14 iunie, va fi prezentat publicului spectator de pe scena imensă amplasată în fața Palatului Parlamentului.

Joi, 4 iunie. Ora 13.10. André Rieu a fost întâmpinat de o „armată” de jurnalişti pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București. Amabil, zâmbitor, celebrul violonist olandez a răspuns întrebărilor jurnaliştilor şi a făcut fotografii alături de câţiva fani norocoşi.

Abia aştept să mă întâlnesc cu publicul din Romania. Am pregătit ceva special, nu vă spun, e o surpriză“, le-a spus André Rieu jurnaliştilor. De asemenea, Rieu a declarat că scena din Piaţa Constituţiei este una specială, “am folosit-o doar în concertele din Maastricht şi acum la Bucureşti.  Este impresionantă, nimeni nu mai are o astfel de scenă, este un fel de emblemă a show-ului meu”.

André Rieu a anunţat că în această seară(4 iunie, n.r) vor avea loc repetiţii şi că i-ar plăcea ca în zilele următoare, când va avea “două-trei zile libere“, să viziteze oraşul Bucureşti.

Pe parcursul celor 7 zile de concert maestrul Gheorghe Zamfir va fi parte a show-ului lui André Rieu, avand inclus un moment artistic de excepție.  Începând cu ora 20.30, regele valsului va urca pe scena din Piața Constituției, spre a le dărui românilor un concert de neuitat!

Pregătirile organizatorilor au intrat în linie dreaptă. ANDRE RIEU și vioara sa magică, în acompaniamentul orchestrei sale Johann Strauss Orchestra, sunt pregătiți să  le ofere românilor 7 spectacole, care vor rămâne cu siguranță în istoria evenimentelor din România.

Regulile de acces stabilite de organizatori sunt valabile pentru toate cele 7 zile de concert și se adresează tuturor participanților. În fiecare seară de concert, accesul publicului se va face începând cu ora 18:00, pe cele două intrări amenajate in Bulevardul Libertății: intrarea dinspre Parcul Izvor și cea dinspre Bulevardul Regina Maria (Calea 13 Septembrie). Spectatorii vor fi ghidați de voluntari către  zona și locurile specificate pe bilete.

Schita locatiei poate fi descarcata de AICI!

Organizatorii recomandă venirea cât mai devreme la eveniment, pentru a evita pe cat posibil aglomeratia de la portile de acces. Biletul achiziţionat pentru acest concert permite accesul o singură dată în zona de eveniment, până la finalul spectacolului. Cei care părăsesc zona de concert şi doresc să reintre, vor fi nevoiţi să cumpere un bilet nou. Accesul copiilor cu vârste de până la 2 ani este gratuit, iar cei care depășesc această vârstă (2 ani) vor plăti bilet de intrare.

Ultimele bilete rămase disponibile, în special pentru concertele din zilele de 5 și 7 iunie, vor putea fi ridicate și achiziționate atât de la punctele de vânzare de bilete amplasate în dreptul celor două intrări principale cât și prin intermediul rețelei Eventim și a platformei online WWW.EVENTIM.RO.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, rucsacuri, bagaje voluminoase, lasere, etc.

Este interzis să se efectueze fotografii sau materiale video în scopuri comerciale fără acordul explicit din partea organizatorului. În caz de nerespectare, organizatorul are dreptul de a confisca aparatura foto sau video până la sfârșitul concertului și de a șterge înregistrările video și/sau audio.

Ca urmare a regulilor foarte stricte, agenţii de pază vor percheziţiona în detaliu fiecare persoană, iar orice obiect interzis descoperit în urma verificărilor va fi oprit și păstrat  în  garderoba amplasată în zona de acces. De aceea, toţi fanii care vor participa la eveniment sunt sfătuiţi să fie atenţi şi să lase la maşină sau acasă orice obiect aflat pe lista lucrurilor nepermise.

De asemenea, accesul cu umbrele nu va fi permis. În caz de ploaie, fiecare spectator va avea asigurată pelerină de ploaie, acestea fiind amplasate sub fiecare scaun. În zona de concert, spectatorii vor avea acces la bar în punctele special amenajate.

Pe toată durata concertului, spectatorii vor avea la dispoziție puncte medicale pentru asigurarea primului ajutor, în caz de urgență. Se vor respecta cu strictețe instrucțiunile și indicațiile angajaților organizatorului și cele ale pompierilor.

Organizatorul evenimentului nu poate fi făcut responsabil pentru vătămările și prejudiciile materiale sau de orice altă natură. Organizatorul își rezervă dreptul să refuze continuarea participării la eveniment persoanelor care reprezintă un pericol pentru siguranța și confortul celorlalți; În toate cazurile neprevăzute de acest regulament, măsurile necesare vor fi luate de organizator.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: