Program pentru dezvoltarea personala destinat tinerilor/ YouthBank Iasi

Program pentru dezvoltarea personala destinat tinerilor/ YouthBank Iasi

“YouthBank” urmareste constituirea, promovarea si administrarea unui fond special pentru proiectele de dezvoltare locala initiate de liceeni.

Tinerii ieseni pot beneficia de un cadru pentru dezvoltarea personala, unde pot dobandi abilitati de leadership, comunicare si management financiar. Proiectul, ajuns la a treia editie, este implementat in plan local de Fundatia Comunitara Iasi. „YouthBank” este un program administrat de catre un grup de tineri cu varste cuprinse intre 15 si 19 ani, care urmareste constituirea, promovarea si administrarea unui fond special pentru proiectele de dezvoltare locala initiate de liceeni. Cei care isi doresc sa faca parte din echipa pot aplica online, pana la data de 12 octombrie, prin trimiterea unui CV si a unui formular de inscriere la adresa iasi@youthbankromania.ro. “Nu am putut rezista sa nu ma implic in acest program, avand in vedere ca avantajele aduse dezvoltarii mele personale sunt infinite, considerand ca valorile promovate de acesta se numara si printre valorile pe care eu le consider importante si luand in calcul faptul ca beneficiile aduse comunitatii pot avea, de asemenea, un impact puternic. In plus, daca vrem o schimbare, aceasta trebuie sa porneasca de la cineva. Si de ce aceasta schimbare sa nu porneasca de la noi, elevii, avand in vedere ca avem idei, suntem plini de energie, initiativa si, in acelasi timp, suntem motivati de o dorinta puternica pentru mai bine?”, spune Bogdan Bors despre YouthBank, membru din primul an. Programul a fost initiat in 2006 de Asociatia pentru Relatii Comunitare, care coordoneaza o retea nationala de parteneri. In prezent, gazdele proiectului sunt orasele Alba Iulia, Baraolt, Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Timisoara si Targu-Mures.

Sursa: Ziarul de Iasi; Autor: Liliana Ginju

Ți-ai dorit vreodată să porneşti în căutare de comori? Îţi surâde ideea de a colinda lumea în lung şi în lat pentru a-ţi urmări scopul?

În YouthBank, colindăm Iaşul în căutare de liceeni implicaţi, fonduri, sponsori sau parteneri, dar şi proiecte cu impact asupra oraşului!

Ca în fiecare an, recrutăm noi membri pentru echipajul de pe corabia YB Iaşi, care doresc să se facă auziţi şi dornici să schimbe diferite aspecte ale comunităţii.

Ce trebuie să faci?

Trimite CV-ul tău împreună cu formularul de aplicare pe adresa iasi@youthbankromania.ro până pe 12 octombrie!

Eveniment Facebook: www.facebook.com/events/469674533072545

INFO

iasi@youthbankromania.ro

0720.039.054

www.facebook.com/YouthBankIasi

www.iasi.youthbankromania.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: