Program Iasi Fringe Festival – Stefan cel Mare

Program Fringe Stefan cel Mare/ afis

Semifinaliștii de la ”Românii Au Talent” 2013, la Fringe Festival, diseară la ora 20.00

FrontLine, trupa campioană națională Hip Hop International 2013 urmează să reprezinte România la Campionatele Mondiale de Hip Hop din Las Vegas anul acesta, în luna august. De asemenea, sunt câștigători a numeroase competiții și au participat la zeci si sute de evenimente, flashmoburi, concerte etc.

Membrii trupei FrontLine sunt foștii membrii ai trupei UST Freestylers, semifinaliștii de la ‘Românii Au Talent’ 2013. Invitația la Iași Fringe Festival este o onoare pentru ei și vor fi prezenți cu un show dinamic, plin de energie, divers cu multe multe surprize coregrafice și o incursiune în lumea și cultura Hip Hop – ei fiind și dansatori pentru renumitul Alexandr Rybak, câștigător ‘Eurovision 2008’, prieten și colaborator cu Alex Velea.

Vă asteptam cu drag diseară, la ora 20, scena 1, pe Bulevardul Stefan Cel Mare, pentru a urmări unul dintre cele mai bune show-uri de dans oferite de o trupa Hip Hop Dance din România.

Talentata trupa de dans Wi-Fi, astazi, pe scena 1 de pe bulevardul Ştefan cel Mare

Trupa Wi-Fi a fost formată de Mihai Dobîrceanu şi Săcăleanu Sebastian-Denis în 2008. Participând la mai multe evenimente, Mihai Dobîrceanu a decis să-şi încerce norocul la ‘Românii au Talent 2012’ şi a ajuns în semifinala! Prin acest concurs Mihai a făcut cunoştinţă cu Adrian Ilinca, un alt semifinalist la Românii au talent pe care l-au inclus în trupă. Acum, trupa Wi-Fi abordează aproape toate stilurile de dans cum ar fi: popping , locking, new style , break dance, old school, disco, house, acrobaţii, iar pentru a crea un show mai special aceştia au inclus şi momente de teatru şi comedie! Scopul lor este de a încerca să aducă ceva nou în dans prin originalitate, inventivitate şi multă distracţie!

Vă aşteptăm să fiţi alături de noi, la o prezentare, astăzi şi mâine, 16 şi 17 iunie, ora 16:00 Bdul. Ştefan cel Mare. Spectacolul propriu-zis va avea loc astăzi şi mâine, ora 21:30, pe scena 1 de pe Bdul. Ştefan cel Mare.

INFO

www.fieiasi.ro

www.facebook.com/fie.iasi

https://www.facebook.com/IasiFringeFestival

www.ziaruldeiasi.ro/stiri/festivalul-fie-iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: