Program Cinema Victoria: 16-22 iunie 2017

Programul săptămânal de la Cinema Victoria cuprinde urmatoarele proiectii: povestea pregatirilor de Paste la iepurasi, un thriller ingenios, care ţine trează atenţia spectatorilor până la final, o ”comedie” italiană care merită văzută si un nou film „entuziasmant” realizat de Radu Mihăileanu

ŞCOALA IEPURAŞILOR –  Aţi fost vreodată curioşi să ştiţi cum se pregăteşte un iepuraş de Paşte ? Cu siguranţă nu, şi nici nu avea cine să vă spună, pentru că totul era ţinut în mare secret ! Este pentru prima dată când se intră în culisele unei „şcoli de modă veche”, unde iepuraşii, pe lângă dificultăţile programului de pregătire, au de luptat şi cu vulpile viclene. După ce veţi viziona filmul, respectul faţă de „iepuraşul de Paşte” va fi cu totul altul.

 • orele 14:00

FATA NECUNOSCUTĂ” – Un thriller ingenios, care ţine trează atenţia spectatorilor până la final! Pornit de la un episod cel puţin ciudat, moartea unei tinere la uşa doctoriţei de familie, dar după terminarea programului, filmul dezvoltă o întreagă dramă socială, într-o lume care se îndepărtează din ce în ce mai mult de valorile pe care le clamează şi în care unii mai încearcă să-şi facă onest datoria…

 • orele 16:00

COMPLET STRĂINI” – Cinematografia italiană continuă să producă, deşi cam rar, filme de calitate, aşa cum este şi această „comedie” plină de situaţii neprevăzute. Plecând de la un joc, aparent nevinovat, un fel de „Adevăr sau Provocare”, un grup de prieteni experimentează „partajarea secretelor” pe parcursul unei cine „tovărăşeşti”, ce se anunţa a fi plictisitoare. Ce a rezultat din acest joc, chiar merită de văzut !

 • orele 18:00

POVESTEA IUBIRII” – Un nou film „entuziasmant” realizat de Radu Mihăileanu. O poveste de iubire între Leo şi Alma, sau o „istorie a iubirii”, delicate şi nevinovate, lovită în plin de ororile celui de al II-lea război mondial. Despărţirea pare definitivă, dar ceva se întâmplă după mulţi ani şi … magia iubirii revine într-un mod cu totul neaşteptat.

 • orele 19:45

INFO

CINEMA VICTORIA

Piaţa Unirii, Nr. 5

Telefon: 0232268012

Număr săli: 1; Capacitate: 902; Sunet: Dolby Stereo

PE ACEEASI TEMA:

Program Cinema Republica: 23-29 iunie 2017

Program Cinema Republica: 16-22 iunie 2017

Program Cinema Victoria: 23-29 iunie 2017

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

”Deschis la Distractie”, ultima editie inainte de vacanta. Invitati: Canaf Band

Recital de pian Ana Antonia Tudose la ICR Viena

Start-up your future cu BEST Summer Courses!

Tura de cicloturism in familie, la Dobrovat, 1 iulie 2017

2 comentarii la “Program Cinema Victoria: 16-22 iunie 2017”

 1. Emi says:

  Programul pentru filmul “De ce eu?” este :

  Cinema Victoria
  Vineri-Joi: 17:00, 19:30

  1. Cinema Victoria says:

   Acum vă invităm la “AFACEREA EST”! Este delicios.

Scrie un comentariu: