Program Cinema Victoria: 21-27 iulie 2017

Programul săptămânal de la Cinema Victoria cuprinde urmatoarele proiectii: povestea animata a lui Robinson Crusoe si a prietenului sai, Vineri, un film in care imaginatia este singura conexiune a doi oameni, povestea unui agent CIA letal (Johnson), care se întoarce în orașul natal pentru reuniunea de liceu si un film care spune povestea carismaticului pictor Władysław Strzemińsk.

„ROBINSON CRUSOE” – Pe o minusculă insulă exotică trăiește Vineri, un papagal exuberant, înconjurat de prietenii săi din acel paradis tropical. Dar Vineri nu se poate împiedica să viseze la călătorii în care să descopere lumea întreagă. După o furtună violentă, Vineri și prietenii lui se trezesc față în față cu o creatură ciudată: Robinson Crusoe. Vineri își dă seama primul că străinul eșuat pe plajă e biletul lui de plecare de pe insulă pentru a pleca să exploreze lumi noi. La rândul său, Crusoe înțelege repede că șansa lui de a supravieți pe insula aceea este să se împrietenească cu Vineri și celelalte animale.

 • orele 14:00

ALOYS” – Aloys Adorn este un detectiv privat de vârstă mijlocie care trăiește și lucrează cu tatăl lui. El experimentează viața de la o distanță sigură, printr-o cameră video cu care înregistrează 24 de ore pe zi, iar colecția lui masivă de casete e organizată și vizionată obsesiv acasă. Însă când tatăl lui moare, Aloys rămâne singur, iar existența lui protejată începe să se dezintegreze. După o noapte de băut, Aloys se trezește într-un autobuz public și-și dă seama că toate casetele lui, ca si camera de filmat, au fost furate. Peste puțin timp, o femeie misterioasă îl sună ca să îl șantajeze. Ea se oferă să returneze casetele dacă Aloys o să încerce o invenție japoneză obscură numită ‘telephone walking’ cu ea, în care imaginația e singura lor conexiune. Pe măsură ce se afundă din ce în ce mai mult și se îndrăgostește de vocea de la celălalt capăt al telefonului, femeia deschide un nou univers care îi permite lui Aloys să iasă din izolarea lui și în viața reală.

 • orele 15:30

AGENTI APROAPE SECRETI” – Filmul prezintă povestea unui agent CIA letal (Johnson), care se întoarce în orașul natal pentru reuniunea de liceu. Pentru că e pe urmele unui caz top secret, îl ia drept partener, cu forța, pe cel care a fost cel mai tare tip din campus (Hart), acum un contabil cuminte căruia îi e dor de zilele de altă dată. Înainte de a se prinde în ce s-a băgat, contabilul își dă seama că e prea târziu să mai iasă, așa că se lăsa târât în cele mai periculoase schimburi de focuri, urmăriri cu mașina și spionaj cu risc mortal.

 • orele 17:15

IMAGINEA DE APOI” – Filmul spune povestea carismaticului pictor Władysław Strzemińsk, care s-a opus realismului socialist și a reușit să își păstreze libertatea artistică, în ciuda obstacolelor de ordin politic de care s-a lovit.

 • orele 19:30

INFO

CINEMA VICTORIA

Piaţa Unirii, Nr. 5

Telefon: 0232268012

Număr săli: 1; Capacitate: 902; Sunet: Dolby Stereo

PE ACEEASI TEMA:

Program Cinema Republica: 21-27 iulie 2017

Program Cinema Republica 18-24 august 2017

Program Cinema Republica: 14-20 iulie 2017

Program Cinema Victoria: 18-24 august 2017

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Zilele Nordului 2017: Peste 8.000 de participanți din țară și străinătate, prezenți la festival

Seminar de parenting pentru copii fericiți și părinți liniștiți

Aventuri offroad cu ATV-uri Linhai

Cercetări arheologice sistematice la Scanteia, Iasi

2 comentarii la “Program Cinema Victoria: 21-27 iulie 2017”

 1. Emi says:

  Programul pentru filmul “De ce eu?” este :

  Cinema Victoria
  Vineri-Joi: 17:00, 19:30

  1. Cinema Victoria says:

   Acum vă invităm la “AFACEREA EST”! Este delicios.

Scrie un comentariu: