Program Cinema Victoria: 19-25 mai 2017

Programul săptămânal de la Cinema Victoria cuprinde urmatoarele proiectii: povestea pregatirilor de Paste la iepurasi, un film de un dramatism aparte, povestea experientei braziliene a cunoscutei artiste Marina Abramovic, analiza unei povesti de dragoste ce surprinde momentele delicate din evolutia unui cuplu si continuarea excepţională a celebrului film „CALEA ÎMPĂRATULUI”.

ŞCOALA IEPURAŞILOR –  Aţi fost vreodată curioşi să ştiţi cum se pregăteşte un iepuraş de Paşte ? Cu siguranţă nu, şi nici nu avea cine să vă spună, pentru că totul era ţinut în mare secret ! Este pentru prima dată când se intră în culisele unei „şcoli de modă veche”, unde iepuraşii, pe lângă dificultăţile programului de pregătire, au de luptat şi cu vulpile viclene. După ce veţi viziona filmul, respectul faţă de „iepuraşul de Paşte” va fi cu totul altul.

 • orele 14:00

DINCOLO DE ZONA DE CONFORT – MARINA ABRAMOVIC ÎN BRAZILIA” – Renumita artistă, născută în Jugoslavia, a devenită ulterior profesor la Academia de Arte Frumoase din Paris şi la Academia de Arte din Berlin. Celebritatea o datorează tehnicilor artistice de explorare a limitelor fizice şi mentale ale corpului, a legăturilor dintre artă, spiritualitate şi conştiinţă. Experienţele din Brazilia sunt cu totul excepţionale.

 • orele 16:00

„ANA, MON AMOUR”  –   După ce a câştigat „Ursul de Aur” cu  filmul  „Poziţia copilului”, regizorul Călin Peter Netzer revine cu cel de-al patrulea lungmetraj, „Ana, mon amour”, care a câștigat la Berlinale 2017, prin Dana Bunescu, „Ursul de Argint” pentru „Contribuție artistică deosebită în cinematografie”. „Ana, mon amour” este analiza unei poveşti de dragoste, ce surprinde cele mai tensionate şi delicate momente din evoluţia unui cuplu. ATENŢIE, este interzis tinerilor sub 18 ani !

 • orele 18:00

MARŞUL PINGUINILOR” – Continuare excepţională a celebrului film „CALEA ÎMPĂRATULUI”, câştigătorul premiului „OSCAR” – 2006. În condiţii aproape imposibile de filmare, Luc Jacquet reuşeşte să redea o adevărată lecţie de viaţă, plină de iubire, răbdare, sacrificii pentru familie. Şi toate astea, în lumea Pinguinilor Imperiali!

 • orele 20:00

INFO

CINEMA VICTORIA

Piaţa Unirii, Nr. 5

Telefon: 0232268012

Număr săli: 1; Capacitate: 902; Sunet: Dolby Stereo

PE ACEEASI TEMA:

Program Cinema Victoria: 12-18 mai 2017

Program Cinema Republica: 19-25 mai 2017

Program Cinema Republica: 12-18 mai 2017

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Evenimente pe bicicleta pentru copii

BiblioZen: „Conflictul interpersonal sub lupă”

FIE 2017 / Conferinţa cu tema „Universitatea din Iaşi în vremea Marelui Război”

Festivalul Elevilor Francofoni

2 comentarii la “Program Cinema Victoria: 19-25 mai 2017”

 1. Emi says:

  Programul pentru filmul “De ce eu?” este :

  Cinema Victoria
  Vineri-Joi: 17:00, 19:30

  1. Cinema Victoria says:

   Acum vă invităm la “AFACEREA EST”! Este delicios.

Scrie un comentariu: