Program Cinema Victoria: 21-27 aprilie 2017

Programul săptămânal de la Cinema Victoria cuprinde urmatoarele proiectii: povestea pregatirilor de Paste la iepurasi, castigatorul Ursului de Aur in 2016, o analiza a unei povesti de dragoste ce surprinde momentele delicate din evolutia unui cuplu si debutul in lungmetraj al unui regizor nascut la Iasi.

ŞCOALA IEPURAŞILOR –  Aţi fost vreodată curioşi să ştiţi cum se pregăteşte un iepuraş de Paşte ? Cu siguranţă nu, şi nici nu avea cine să vă spună, pentru că totul era ţinut în mare secret ! Este pentru prima dată când se intră în culisele unei „şcoli de modă veche”, unde iepuraşii, pe lângă dificultăţile programului de pregătire, au de luptat şi cu vulpile viclene. După ce veţi viziona filmul, respectul faţă de „iepuraşul de Paşte” va fi cu totul altul.

 • orele 13:00

FOC PE MARE” –  Fuocomare (regia Gianfranco Rosi), premiat cu Ursul de Aur la Berlinale 2016 și propus de Italia pentru o nominalizare la Oscarul pentru cel mai bun film străin, poate fi considerat un simbol al modului în care un colţ de rai, „insula-paradis” Lampedusa, s-a transformat într-un adevărat purgatoriu pentru zeci de mii de refugiaţi nord-africani, disperaţi să scape de ororile războaielor de „eliberare”.

 • orele 15:00

„ANA, MON AMOUR”  –   După ce a câştigat „Ursul de Aur” cu  filmul  „Poziţia copilului”, regizorul Călin Peter Netzer revine cu cel de-al patrulea lungmetraj, „Ana, mon amour”, care a câștigat la Berlinale 2017, prin Dana Bunescu, „Ursul de Argint” pentru „Contribuție artistică deosebită în cinematografie”. „Ana, mon amour” este analiza unei poveşti de dragoste, ce surprinde cele mai tensionate şi delicate momente din evoluţia unui cuplu. ATENŢIE, este interzis tinerilor sub 18 ani !

 • orele 17:30

VIZITATORUL”  –   Este debutul în lungmetraj al regizorului născut la Iaşi, Jamil HENDI. Thriller cu accente supranaturale, filmul reprezintă o alternativă autentică la nenumăratele drame, bune pentru festivaluri, dar de care publicul s-a cam plictisit.

 • orele 19:45

INFO

CINEMA VICTORIA

Piaţa Unirii, Nr. 5

Telefon: 0232268012

Număr săli: 1; Capacitate: 902; Sunet: Dolby Stereo

PE ACEEASI TEMA:

Program Cinema Victoria: 14-20 aprilie 2017

Program Cinema Republica: 21-17 aprlie 2017

STAND-UP COMEDY CU MICUTZU, ALEX MOCANU & RADU BUCĂLAE

“Sarbatoarea filmului romanesc”, la Cinema Victoria

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

PhenoMAYnia @Skye Club

BEST Training Weekend – sesiuni de training gratuite organizate pentru studenții ieșeni

Vara asta se poartă EXPERIENȚELE! Descoperă taberele inedite marca Școala de Valori.

”Personaje muzicale” – concert simfonic @ CCS Iasi

2 comentarii la “Program Cinema Victoria: 21-27 aprilie 2017”

 1. Emi says:

  Programul pentru filmul “De ce eu?” este :

  Cinema Victoria
  Vineri-Joi: 17:00, 19:30

  1. Cinema Victoria says:

   Acum vă invităm la “AFACEREA EST”! Este delicios.

Scrie un comentariu: