Program Cinema Victoria: 17-23 martie 2017

Programul săptămânal de la cinema “VICTORIA” Iaşi. cuprinde urmatoarele proiectii: aventurile catelului Ozzy in “penitenciarul” cateilor, o comedie romaneasca care pare facuta la Hollywood, un film care surprinde momentele delicate si tensionate din evolutia unui cuplu si… castigatorul din acest an al  Oscarului pentru cel mai bun film!

OZZY – MAREA EVADARE” – O familie grijulie îşi duce căţelul la un adăpost, sperând să-i ofere cele mai bune condiţii în perioada când ei sunt plecaţi în concediu, Dar căţelul Ozzy ajunge, de fapt, la un „penitenciar” al căţeilor, de unde va organiza o mare evadare!

  • orele 13:00

6,9 PE SCARA RICHTER” –  Realizat aproape în întregime de NAE CARANFIL, adică: regie, scenariu, versuri şi muzică (!?!), filmul are toate şansele să devină ceea ce îi lipseşte cel mai mult cinema-ului românesc: un succes de casă răsunător şi categoric. O comedie românească ce pare făcută la Hollywood, cu interpretări de excepţie şi de dialoguri exuberante!

  • orele 15:00

ANA, MON AMOUR”  –   După ce a câştigat „Ursul de Aur” cu  filmul  „Poziţia copilului”, regizorul Călin Peter Netzer revine cu cel de-al patrulea lungmetraj, „Ana, mon amour”, care a câștigat la Berlinale 2017, prin Dana Bunescu, „Ursul de Argint” pentru „Contribuție artistică deosebită în cinematografie”. „Ana, mon amour” este analiza unei poveşti de dragoste, ce surprinde cele mai tensionate şi delicate momente din evoluţia unui cuplu. ATENŢIE, este interzis tinerilor sub 18 ani !

  • orele 17:30

ÎN LUMINA LUNII – MOONLIGHT”  –   Câştigător a trei premii „OSCAR”, între care pentru „CEL MAI BUN FILM AL ANULUI”, dar şi „GLOBUL DE AUR” pentru cea mai bună dramă,  filmul  „MOONLIGHT” este cel mai aşteptat şi, cu siguranţă, cel mai controversat film al începutului de an. Merită de văzut!

  • orele 19:30

INFO

CINEMA VICTORIA

Piaţa Unirii, Nr. 5, Iasi

Telefon: 0232 268 012

Număr săli: 1; Capacitate: 902; Sunet: Dolby Stereo

PE ACEEASI TEMA:

Program Cinema City: 17-23 martie 2017

Program Cinema City: 24-30 martie 2017

Program Cinema Victoria: 24-27 octombrie 2016

“Sarbatoarea filmului romanesc”, la Cinema Victoria

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Concursul Naţional de Informatică „URMAŞII LUI MOISIL” 2017

Recital extraordinar Horatiu Malaele: ”Sunt un orb” @Ateneul din Iasi

Concert aniversar Jassy Jazz Orchestra @Cafeneaua FiX

”Messa Da Requiem” – concert vocal-simfonic la Casa de Cultura a Studentilor

Scrie un comentariu: