Program Cinema Victoria: 23-29 iunie 2017

Programul săptămânal de la cinema “VICTORIA” Iaşi cuprinde urmatoarele proiectii: povestea pregatirilor de Paste pentru iepurasi, un film-manifest despre cum poate fi folosită cultura în lupta cu isteria distructivă a autorităţilor locale, un nou film „entuziasmant” realizat de Radu Mihăileanu si  unul dintre cele mai controversate filme ale acestei perioade frământate.

ŞCOALA IEPURAŞILOR –  Aţi fost vreodată curioşi să ştiţi cum se pregăteşte un iepuraş de Paşte ? Cu siguranţă nu, şi nici nu avea cine să vă spună, pentru că totul era ţinut în mare secret ! Este pentru prima dată când se intră în culisele unei „şcoli de modă veche”, unde iepuraşii, pe lângă dificultăţile programului de pregătire, au de luptat şi cu vulpile viclene. După ce veţi viziona filmul, respectul faţă de „iepuraşul de Paşte” va fi cu totul altul.

  • orele 14:00

PLANETA PETRILA” – Film-manifest despre cum poate fi folosită cultura în lupta cu isteria distructivă a autorităţilor locale. În documentarul regizat de Andrei Dăscălescu este vorba despre clădirile istorice ale celei mai vechi mine din ţară, în alte părţi este vorba despre cinematografe, parcuri, intreprinderi (altădată) productive, păduri… După ce filmul a cucerit, în cadrul „Zilelor Filmului Românesc”, „Premiul Publicului” la TIFF 2017, se poate spune că „Planeta Petrila” devine „PLANETA ROMÂNIA”!

  • orele 15:30

POVESTEA IUBIRII” – Un nou film „entuziasmant” realizat de Radu Mihăileanu. O poveste de iubire între Leo şi Alma, sau o „istorie a iubirii”, delicate şi nevinovate, lovită în plin de ororile celui de al II-lea război mondial. Despărţirea pare definitivă, dar ceva se întâmplă după mulţi ani şi … magia iubirii revine neaşteptat!

  • orele 17:00

SNOWDEN  –  Unul dintre cele mai controversate filme ale acestei perioade frământate. Snowden, fostul agent CIA şi NSA, face o serie de dezvăluiri care „aruncă în aer” comunitatea de informaţii din întreaga lume. Sătul de ipocrizia „democraţiei americane”, Snowden aduce dovezi despre modul în care „serviciile” încalcă dreptul la libertate și viață privată în SUA. Un film „marca” Oliver Stone.

  • orele 19:30

INFO

CINEMA VICTORIA

Piaţa Unirii, Nr. 5, Iasi

Telefon: 0232 268 012

Număr săli: 1; Capacitate: 902; Sunet: Dolby Stereo

PE ACEEASI TEMA:

Program Cinema Republica: 16-22 iunie 2017

Program Cinema Victoria: 16-22 iunie 2017

Program Cinema City: 16-22 iunie 2017

Program Cinema City: 23-29 iunie 2017

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Start-up your future cu BEST Summer Courses!

Tura de cicloturism in familie, la Dobrovat, 1 iulie 2017

SHORT FILM FACTORY aduce filme cu intrare liberă în 30 de orașe

Caravana de fotografie //SECVENTE 2017 ajunge la Iasi

Scrie un comentariu: