Program Cinema Victoria: 20-26 ianuarie 2017

 O distracţie pe cinste puteţi găsi la cinema “VICTORIA” Iaşi. Programul săptămânal cuprinde urmatoarele proiectii: aventurile catelului Ozzy in “penitenciarul” cateilor, un documentar care încearcă să demoleze „mitul” negativ construit în jurul Anei Pauker, un film romanesc la care veti rade in hohote si un film care trateaza abordarea nonconformistă a ideii de iubire !

OZZY – MAREA EVADARE” – O familie grijulie îşi duce căţelul la un adăpost, sperând să-i ofere cele mai bune condiţii în perioada când ei sunt plecaţi în concediu, Dar căţelul Ozzy ajunge, de fapt, la un „penitenciar” al căţeilor, de unde va organiza o mare evadare!

  • orele 13:00

ÎMPĂRĂTEASA ROŞIE – VIAŢA ŞI AVENTURILE ANEI PAUKER”  –  Un documentar care încearcă să demoleze „mitul” negativ construit în jurul Anei Pauker. Exportată din Uniunea Sovietică odată cu sistemul stalinist, Pauker a sfârşit prin a fi făcută vinovată de cam toate relele petrecute în acea perioadă.

  • orele 15:00

DOUĂ LOZURI”  –  O temă foarte generoasă, care se pretează la crearea unor situaţii de un dramatism comic sau un comic dramatic. Spectatorii mai vechi îşi amintesc de prestaţia genială a lui Grigore Vasiliu Birlic. Spectatorii tineri îşi vor aminti, cu siguranţă, că au râs în hohote pe toată durata filmului ! Şi, de ce nu, vor fi mai atenţi la locul unde pun spre păstrare biletele jucate la loterie….

  • orele 17:30

STATELE UNITE ALE IUBIRII” –  În concepţia unora, anul 1990 nu a reprezentat doar o schimbare de atitudine politică, ci şi o abordare nonconformistă a ideii de iubire. Astfel că libertatea de a gusta din „fructul oprit” a generat situaţii dintre cele mai… ilegitime, dar explicabile, până la un punct, în această stare de confuzie cvasi-generală.

  • orele 19:30

INFO

CINEMA VICTORIA

Piaţa Unirii, Nr. 5, Iasi

Telefon: 0232 268 012

Număr săli: 1; Capacitate: 902; Sunet: Dolby Stereo

PE ACEEASI TEMA:

Program Cinema Victoria: 24-27 octombrie 2016

Program Cinema City: 13-19 ianuarie 2017

“Sarbatoarea filmului romanesc”, la Cinema Victoria

Program Cinema Victoria: 13-19 ianuarie 2017

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Peste 80 de artişti vor să reprezinte România la Eurovision 2017

Targul Mesterilor Populari @Palas Mall

Unirea Principatelor Române sarbatorita si la Palas Mall

Un praf de magie @La Taifas

Scrie un comentariu: