Program Cinema Victoria: 14-20 aprilie 2017

Programul săptămânal de la cinema “VICTORIA” Iaşi cuprinde urmatoarele proiectii: povestea pregatirilor de Paste pentru iepurasi, un film  despre o tanara sotie prinsa intre dragoste si cariera,  Calin Peter Netzer revine cu un film care surprinde momentele delicate si tensionate din evolutia unui cuplu si o comedie fantastica pe care o veti judeca voi.

ŞCOALA IEPURAŞILOR –  Aţi fost vreodată curioşi să ştiţi cum se pregăteşte un iepuraş de Paşte ? Cu siguranţă nu, şi nici nu avea cine să vă spună, pentru că totul era ţinut în mare secret ! Este pentru prima dată când se intră în culisele unei „şcoli de modă veche”, unde iepuraşii, pe lângă dificultăţile programului de pregătire, au de luptat şi cu vulpile viclene. După ce veţi viziona filmul, respectul faţă de „iepuraşul de Paşte” va fi cu totul altul.

  • orele 13:00

“DEPARTE DE TINE” –  Un cuplu tânăr doreşte să-şi întemeieze o familie. Dar o nenorocire petrecută în viaţa unuia dintre soţi pune în cumpănă toate planurile de viaţă liniştită şi fericită. Prinsă între dragoste şi carieră, tânăra soţie are de ales: familia sau ascensiunea profesională, România sau America ? Aparent un răspuns uşor de găsit. În realitate, altfel stau lucrurile….

  • orele 15:00

„ANA, MON AMOUR”  –   După ce a câştigat „Ursul de Aur” cu  filmul  „Poziţia copilului”, regizorul Călin Peter Netzer revine cu cel de-al patrulea lungmetraj, „Ana, mon amour”, care a câștigat la Berlinale 2017, prin Dana Bunescu, „Ursul de Argint” pentru „Contribuție artistică deosebită în cinematografie”. „Ana, mon amour” este analiza unei poveşti de dragoste, ce surprinde cele mai tensionate şi delicate momente din evoluţia unui cuplu. ATENŢIE, este interzis tinerilor sub 18 ani !

  • orele 17:30

„Răzbunarea țigăncii: pălăria fatală și nazistul”  –   O ţigancă florăreasă, obligatoriu vrăjitoare, este o combinaţie între Nostradamus şi Baba Vanga. Dar pe lângă viziunile apocaliptice, ea mai are şi nişte puteri supranaturale care-i permit să schimbe mersul lucrurilor. Ce va ieşi din această combinaţie ? Cu siguranţă o comedie fantastică pe care o veti judeca voi!

  • orele 19:30

INFO

CINEMA VICTORIA

Piaţa Unirii, Nr. 5, Iasi

Telefon: 0232 268 012

Număr săli: 1; Capacitate: 902; Sunet: Dolby Stereo

PE ACEEASI TEMA:

“Sarbatoarea filmului romanesc”, la Cinema Victoria

Program Cinema City: 21-27 aprilie 2017

Program Cinema Victoria: 21-27 aprilie 2017

Program Cinema Republica: 21-17 aprlie 2017

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Expoziţia de Fotografie „Ochiul ciclopului”, Dusa Ozolin @Galeria La Gard

„Proiecţiile minţii noastre” la Teatru FiX

FIE 2017 / Concert Nigel Kennedy

”VOID. Whiskey Tango Foxtrot” @Galeria apARTe

Scrie un comentariu: