Program Cinema Victoria: 28 aprilie – 4 mai 2017

Programul săptămânal de la cinema “VICTORIA” Iaşi cuprinde urmatoarele proiectii: povestea pregatirilor de Paste pentru iepurasi, un film  despre o tanara sotie prinsa intre dragoste si cariera,  Calin Peter Netzer revine cu un film care surprinde momentele delicate si tensionate din evolutia unui cuplu si debutul in lungmetraj al unui regizor nascut la Iasi..

ŞCOALA IEPURAŞILOR –  Aţi fost vreodată curioşi să ştiţi cum se pregăteşte un iepuraş de Paşte ? Cu siguranţă nu, şi nici nu avea cine să vă spună, pentru că totul era ţinut în mare secret ! Este pentru prima dată când se intră în culisele unei „şcoli de modă veche”, unde iepuraşii, pe lângă dificultăţile programului de pregătire, au de luptat şi cu vulpile viclene. După ce veţi viziona filmul, respectul faţă de „iepuraşul de Paşte” va fi cu totul altul.

  • orele 13:00

“DEPARTE DE TINE” –  Un cuplu tânăr doreşte să-şi întemeieze o familie. Dar o nenorocire petrecută în viaţa unuia dintre soţi pune în cumpănă toate planurile de viaţă liniştită şi fericită. Prinsă între dragoste şi carieră, tânăra soţie are de ales: familia sau ascensiunea profesională, România sau America ? Aparent un răspuns uşor de găsit. În realitate, altfel stau lucrurile….

  • orele 15:00

„ANA, MON AMOUR”  –   După ce a câştigat „Ursul de Aur” cu  filmul  „Poziţia copilului”, regizorul Călin Peter Netzer revine cu cel de-al patrulea lungmetraj, „Ana, mon amour”, care a câștigat la Berlinale 2017, prin Dana Bunescu, „Ursul de Argint” pentru „Contribuție artistică deosebită în cinematografie”. „Ana, mon amour” este analiza unei poveşti de dragoste, ce surprinde cele mai tensionate şi delicate momente din evoluţia unui cuplu. ATENŢIE, este interzis tinerilor sub 18 ani !

  • orele 17:30

VIZITATORUL” –  Este debutul în lungmetraj al regizorului născut la Iaşi, Jamil HENDI. Thriller cu accente supranaturale, filmul reprezintă o alternativă autentică la nenumăratele drame, bune pentru festivaluri, dar de care publicul s-a cam plictisit…

  • orele 19:45

INFO

CINEMA VICTORIA

Piaţa Unirii, Nr. 5, Iasi

Telefon: 0232 268 012

Număr săli: 1; Capacitate: 902; Sunet: Dolby Stereo

PE ACEEASI TEMA:

STAND-UP COMEDY CU MICUTZU, ALEX MOCANU & RADU BUCĂLAE

Program Cinema City: 21-27 aprilie 2017

Program Cinema Republica: 21-17 aprlie 2017

Program Cinema Victoria: 21-27 aprilie 2017

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Opening Party la Tiki Village. Invitati: DJ Optik și Adrian Eftimie

Deschis la Distractie te provoaca la cel mai tare CONCURS de gatit in familie!

FIE 2017 / Weekend de muzica clasica cu participare internationala

”Supraviețuirea creştinului ȋn cetate” – o analiză la rece realizată de profesorii Adrian Papahagi şi Radu Preda

Scrie un comentariu: