Program Cinema Victoria: 18-24 noiembrie 2016

usturoi film

R.A.D.E.F. “ROMANIAFILM” IAŞI prezintă programul saptamanii de la Cinema Victoria Iași: patru povesti despre soricei si vrajitoare, filmul în care joacă numeroşi actori de la Naţionalul ieşean o noua creatie a lui Radu Jude. Începând din această săptămână vor fi reprogramate cele mai reuşite comedii care au rulat în ultima vreme la cinematograful “VICTORIA” Iaşi.

“GRUFFALO ŞI PRIETENII LUI” – Patru poveşti simpatice despre şoricei,  vrăjitoare bune, prietene cu câinii, păsările şi broscuţele (spre disperarea pisicii), dragoni fioroşi (sau nu prea), toate pline de vervă şi mult haz. Inspirate de cărţile de mare succes pentru copii scrise de Julia Donaldson şi nominalizate la „OSCAR”, filmuleţele ajung, în sfârşit, pe marile ecrane.

  • orele 13:00

USTUROI” – O comedie românească reușită, în care obiceiurile, uneori ridicole, ale romilor nu mai par chiar atât de enervante. În esență, fratele lui Ieremia Ceapă (sărac) vrea să se însoare cu frumoasa fată (bogată) a ”bulibașei” Usturoi. Ajutorul nesperat vine de la doi ”puradei” care vor să devină actori ! Și ca în orice basm cu ”feți fromoși”, tot Universul contribuie… cu situații  una mai hazoasă ca alta !

  • orele 15:00

INIMI CICATRIZATE” – După răsunătorul succes cu filmul „AFERIM”, Radu Jude revine pe marile ecrane cu o poveste foarte emoţionantă, inspirată de scrierile autobiografice ale lui Max Blecher. Suferinţa, perseverenţa şi umorul formează un tot captivant în lupta, aproape disperată, pentru atingerea fericirii unei… vieţi normale.

  • orele 17:00

AFACEREA EST”  –  Filmul în care joacă numeroşi actori de la Naţionalul ieşean sau actori foarte cunoscuţi din Moldova este succesul de public incontestabil al acestei toamne ! Ion Săpdaru, Constantin Pușcașu, Daniel Busuioc, Anne Marie Chertic, Valeriu Andriuţă, împreună cu regizorul Igor Cobileanski, reuşesc, într-o notă optimistă şi cu mult umor, să trateze sarcasmul şi absurditatea la care te supune, uneori, viaţa.

  • orele 19:30

INFO

CINEMA VICTORIA

Piaţa Unirii, Nr. 5, Iasi

Telefon: 0232 268 012

Număr săli: 1; Capacitate: 902; Sunet: Dolby Stereo

PE ACEEASI TEMA:
afacerea-est-afis

Program Cinema Victoria: 24-27 octombrie 2016

album-de-familie

Program Cinema Victoria: 2-8 decembrie 2016

bad-santa-2

Program Cinema City: 25 noiembrie – 1 decembrie 2016

mercy-street-strafa-sperantei

“Sarbatoarea filmului romanesc”, la Cinema Victoria

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:
suie-paparude

Suie Paparude LIVE @Underground Pub

pantoful-preferat

Mos Nicolae iti aduce #pantofulpreferat!

lollipop

Lollipop Party @Times

scrisori-calatoare-iasi

”Scrisori calatoare” ajunge si la Iasi

Scrie un comentariu: