Program Cinema Victoria: 18-24 august 2017

R.A.D.E.F. “ROMANIAFILM” IAŞI prezintă programul saptamanii de la Cinema Victoria Iași: povestea animata a unui naufragiu pe o insula tropicala, un nou film care o găsește pe îndrăgita eroină creată de scriitoarea Helen Fielding… însărcinată, povestea a doua femei care se apropie intr-un sanatoriu psihiatric si o istorie a cutremurului care a afectat regiunea Fukushima in 2011.

„TESTOASA ROSIE” – Prin intermediul istoriei unui naufragiu pe o insulă tropicală populată de broaște țestoase, crabi și păsări, La Tortue rouge trece prin toate marile etape ale vieții unei ființe umane. Este primul lungmetraj al animatorului olandez Michael Dudok De Wit, premiat cu Oscar în 2000 pentru scurtmetrajul Père et Fille. Animația a fost co-produsă de renumitul studio Ghibli din Japonia, al lui Hayao Miyazaki, și a fost primit cu cronici entuziaste de presa internațională de la Cannes.

  • orele 14:00

BRIDGET JONES INSARCINATA” – Regizat de Sharon Maguire (Jurnalul lui Bridget Jones), noul film o găsește pe îndrăgita eroină creată de scriitoarea Helen Fielding… însărcinată. După ce s-a despărțit de Mark Darcy (Firth), Bridget Jones (Zellweger) nu a trăit tocmai un final de poveste. Acum are 40 și ceva de ani, și e din nou singură, așa că se decide să se concentreze pe jobul său de producător de știri, și se înconjoară de prieteni vechi, dar și noi. Pentru prima dată în viața ei, Bridget simte că are totul sub control, așa că ce ar putea să meargă prost?

  • orele 15:30

NEBUNE DE FERICIRE” – Filmul “Nebune de fericire” redă povestea a două femei total diferite care ajung să se apropie într-un context mai puțin obișnuit: în timp ce sunt internate la un sanatoriu de psihiatrie din Toscana. Beatrice are o imaginație bogată și vorbeșe încontinuu. Se crede contesă miliardară și îi place să creadă că are liderii globali la picioare. Donatella este o tânără introvertită, fragilă, cu trupul acoperit de tatuaje, prizonieră a propriului mister. Amândouă sunt paciente la Villa Biondi, o clinică psihiatrică progresvă, dar sigură.

  • orele 17:30

SALUTARI DIN FUKUSHIMA” – O tanara germana se apropie de o femeie japoneza in varsta in timp ce exploreaza regiunea Fukushima din Japonia, afectata de cutremurul din 2011.

  • orele 19:30

INFO

CINEMA VICTORIA

Piaţa Unirii, Nr. 5, Iasi

Telefon: 0232 268 012

Număr săli: 1; Capacitate: 902; Sunet: Dolby Stereo

PE ACEEASI TEMA:

Program Cinema City: 18-24 august 2017

Program Cinema Republica: 21-27 iulie 2017

Program Cinema Republica 18-24 august 2017

Program Cinema City: 11-17 august 2017

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Atelier de prins curaj @Bojdeuca lui Creanga

Intalnire cu un berar nomad @Beer Zone

Social Practice by Magnitude

Pacala si Tandala va asteapta la Bojdeuca lui Creanga

Scrie un comentariu: