Program Cinema Victoria: 13-19 octombrie 2017

Povestea lui Octav (Marcel Iureș), un bărbat în vârstă, care se reîntoarce la conacul copilăriei sale aflat undeva în zona rurală a României si filmul proaspăt premiat la Festivalul de la Karlovy Vary, BREAKING NEWS.

BREAKING NEWS” – Proaspăt premiat la Festivalul de la Karlovy Vary, unde a avut premiera internațională, filmul Breaking News, în regia Iuliei Rugină, rulează la Iași. După moartea tragică a operatorului său, reporterul Alex Mazilu face un reportaj in memoriam despre viaţa acestuia. Cu trei zile înainte de Crăciun, într-un orăşel de pe litoralul Mării Negre, Alex pune laolaltă puzzle-ul existenţei lui, totul văzut prin ochii încercatei lui fiice adolescente. În încercarea de a compensa moartea fostului coleg, Alex îi ia, pe nesimţite, locul.

  • Ziua: 13, 14, 15, 18, 19 octombrie 2017
  • Ora: 17:00

OCTAV” – Cel mai așteptat film românesc al anului a ajuns la Iași și îl poți vedea vineri (13octombrie), sâmbătă (14 octombrie), duminică (15 octombrie), miercuri (18 octombrie) și joi (19 ocombrie) de la ora 19.00. Filmul „Octav”, în regia lui Sergiu Ioan Celebidachi și produs de soția sa, Adela Vrînceanu Celebidachi, care îi aduce în prim-plan pe actorii Marcel Iureș și Victor Rebengiuc, dar și pe tinerii Eric Aradits și Alessia Tofan, va putea fi urmărit la Cinematoraful Victoria în această după amiază.

Filmul spune povestea lui Octav (Marcel Iureș), un bărbat în vârstă, care se reîntoarce la conacul copilăriei sale aflat undeva în zona rurală a României, cu dorința de a-l vinde. Ajuns aici, după o absență de zeci de ani, o fetiță ce-i pare cunoscută îl poartă într-o călătorie minunată în timp, înapoi la anii copilăriei sale pentru a-l ajuta să-și redescopere bucuria de a trăi.

  • Ziua: 13, 14, 15, 18, 19 octombrie 2017
  • Ora: 19:00

BILETE

Biletele au fost puse în vânzare la prețul unic de 8 lei și pot fi achiziționate de la casieria Cinematografului Victoria.

INFO

CINEMA VICTORIA

Piaţa Unirii, Nr. 5, Iasi

Telefon: 0232 268 012

Număr săli: 1; Capacitate: 902; Sunet: Dolby Stereo

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: