Program Cinema Republica: 19-25 mai 2017

Iata filmele ce  rulează săptămâna aceasta la Cinema Republica din Iasi: aventura lui Ozzy intr-un penitenciar al cateilor, un film despre aparitia radicalismului religios in randul tinerilor, o întâmplare ciudată, cu o dronă care produce un accident grav si debutul în lungmetraj al regizorului născut la Iaşi, Jamil HENDI.

OZZY – MAREA EVADARE” – O familie grijulie îşi duce căţelul la un adăpost, sperând să-i ofere cele mai bune condiţii în perioada când ei sunt plecaţi în concediu, Dar căţelul Ozzy ajunge, de fapt, la un „penitenciar” al căţeilor, de unde va organiza o mare evadare! Când oare se va organiza aşa ceva şi la Padocul din Iaşi, unde anual sunt omorâţi peste 3000 de câini (din rapoartele oficiale) şi nimeni nu ia atitudine!!

  • ora 13:30

(M)UCENICUL” –  O temă deosebit de actuală şi surprinzător de bine redată: apariţia radicalismului religios în rândul tinerilor ! Cum pot nişte fraze bizare, scoase din context, să aibă efecte contrare iubirii şi fraternităţii propovăduite de Biblie ? Şi cât de lung poate fi drumul de la o criză mistică, la fanatismul plin de ură şi agresivitate „în numele lui Hristos” …

  • ora 15:30

“FRAGMENTAR / REMAINDER”  –  O întâmplare ciudată, cu o dronă care produce un accident grav, în urma căruia un tânăr încearcă să-şi refacă trecutul din fragmente şi amintiri disparate. Îi sar în ajutor prietenii, dar nimeni nu va anticipa situaţiile extreme în care se va ajunge pentru realizarea acestei sarcini, finanţate, dealtfel, de o imensă despăgubire.

  • ora 17:30

“VIZITATORUL”  –   Este debutul în lungmetraj al regizorului născut la Iaşi, Jamil HENDI. Thriller cu accente supranaturale, filmul reprezintă o alternativă autentică la nenumăratele drame, bune pentru festivaluri, dar de care publicul s-a cam plictisit…

  • ora 19:30

INFO

Cinema Republica

Adresă: Strada Alexandru Lăpuşneanu, nr. 12.

Telefon: 0232268013.

Număr săli: 1.

Capacitate: 854.

PE ACEEASI TEMA:

Program Cinema Republica: 26 mai-1 iunie 2017

Program Cinema Victoria: 19-25 mai 2017

Program Cinema Victoria: 26 mai-1 iunie 2017

Program Cinema City: 26 mai – 1 iunie 2017

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Garden of Day Dreams Iasi

”Cina de adio”, o comedie despre prieteni si cum sa scapi de ei

Let’s Get Funky @Skin Social Summer Edition

Ladies Weekend @Oxford Pub