Program Cinema Republica: 14-20 iulie 2017

Iata filmele ce  rulează săptămâna aceasta la Cinema Republica din Iasi: povestea scolii in care iepurasii se pregatesc de Paste, un film despre drama refugiatilor sirieni fugiti din Aleppo, o comedie excelenta – continuare a succesului din 2014 si un nou film „entuziasmant” realizat de Radu Mihăileanu

SCOALA IEPURASILOR” – Max, un iepure de oraș ajunge din întâmplare într-o școală de modă veche, de unde nu poate pleca până nu deprinde arta unui adevărat iepure de Paște. Programul de pregătire este destul de sever, dar are norocul de a o avea alături pe Emmy, iar lupta cu vulpile viclene nu face decât să-i testeze curajul şi încrederea în prieteni.

  • ora 13:30

CEALALTA PARTE A SPERANTEI” –  Khaled este un tânăr emigrant sirian din Aleppo, orașul sirian asediat, care caută refugiu pe străzile din Helsinki. Wikström este un fost agent de vânzări care renunță la job și devine jucător de poker și cârciumar în același oraș. La jumătatea filmului, destinele celor doi bărbați se intersectează.

  • ora 15:30

VECINI DE COȘMAR” 2 – este continuarea comediei-blockbuster din 2014, în care ne vom reîntâlni cu Seth Rogen, Zac Efron și Rose Byrne cărora li se alătură acum Chloë Grace Moretz. De această dată, Mac (Rogen) și Kelly Radner (Byrne) urmează să devină părinți pentru a doua oară, așa că sunt gata să facă mișcarea supremă de maturizare completă: să se mute în suburbii. Dar, tocmai când credeau că s-au așezat și ei la casa lor în liniște și în siguranță, descoperă că lângă ei se mută o asociație de studente, care sunt, spre oroarea lor, mult mai scăpate de sub control decât frăția condusă de Teddy (Efron).

  • ora 17:30

POVESTEA IUBIRII” – Un nou film „entuziasmant” realizat de Radu Mihăileanu. O poveste de iubire între Leo şi Alma, sau o „istorie a iubirii”, delicate şi nevinovate, lovită în plin de ororile celui de al II-lea război mondial. Despărţirea pare definitivă, dar ceva se întâmplă după mulţi ani şi … magia iubirii revine într-un mod cu totul neaşteptat.

  • ora 19:30

INFO

Cinema Republica

Adresă: Strada Alexandru Lăpuşneanu, nr. 12.

Telefon: 0232268013.

Număr săli: 1.

Capacitate: 854.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu